Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Românii din Marea Britanie vin la mitingul diasporei de pe 10 august. „Încercăm să facem o schimbare în viitorul nostru”

Românii din Marea Britanie vin la mitingul diasporei de pe 10 august. „Încercăm să facem o schimbare în viitorul nostru”

Românii din Marea Britanie vin la mitingul diasporei de pe 10 august. Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe imagini cu oamenii care se întorc în țară pentru a participa vineri la protest.

Zeci de români s-au îmbarcat la bordul unui feribot în Portul Dover din Marea Britanie pentru a ajunge în Franța și apoi în România, pentru a participa la mitingul diasporei. Oamenii îndeamnă tot mai mulți români din diaspora să se întoarcă din România pentru a participa la protest.

„Cu fiecare km mai aproape și mai mulți, vă așteptăm pe toți să vă alăturați nouă, să încercăm să facem o schimbare în viitorul nostru, al tuturor. Deja ne simțim in România”, a scris pe Facebook, Mario Mocan, un bărbat care a publicat mai multe imagini cu mașini ale românilor, îmbarcate pe feribot.

Tot pe Facebook, o altă româncă, Dana Hering, a publicat o fotografie cu mai mulți români din Marea Britanie care flutură tricolorul.

„A început. OMG! Cum o să arate coloana asta pe autostrăzile Europei!”, a scris românca, pe rețeaua de socializare.


Ce spune Dragnea despre mitingul diasporei, din 10 august: ”Eu nu-i opresc, PSD nu-i oprește, nu vor fi un milion”


Tot mai mulți români, care lucrează în străinătate, se întorc în țară pentru a participa la mitingul diasporei. La sfârșitul săptămânii trecute, peste 120.000 de persoane au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, majoritatea fiind înregistrate la intrarea în ţară. S-au format coloane de mașini pe o distanță de zece kilometri pe autostrada pan-europeană, conform aradon.ro.

Inițial, Primăria Capitalei nu a dat autorizație pentru Mitingul Diasporei din 10 august, însă ulterior primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federației Românilor de Pretutindeni de a organiza un protest în Piața Victoriei.


 

Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător
 
 
Close
Close
Închide