Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena în ziua protestelor. Ce i-a spus o româncă liderului PSD
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena în ziua protestelor. Ce i-a spus o româncă liderului PSD

Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena în ziua protestelor. Ce i-a spus o româncă liderului PSD

O româncă susține că l-a văzut și a vorbit cu Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena în ziua protestelor. Femeia a publicat și o poză în care președintele PSD stă pe un scaun în sala de așteptare.

Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena în ziua protestelor

„PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci.

Ne vedem curând, în stradă. #rezist

FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob

Duminică seară, aproape 40.000 de oameni au protestat în București și în marile orașe din țară față de intenția coaliției de guvernare de a modifica legile justiției.


Citește și Atunci și acum: Cum s-a transformat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, de la începutul carierei. FOTOGRAFII INEDITE


 

Close
Închide
  Close