Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea s-a externat singur din spital și a convocat o ședință la partid
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea s-a externat singur din spital și a convocat o ședință la partid

Liviu Dragnea s-a externat singur din spital și a convocat o ședință la partid

Liviu Dragnea a plecat din spital, deși medicii îi recomandaseră să se opereze. În plus, președintele PSD a și organizat o ședință cu social-democrații la sediul din Kiseleff. Asta susține Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD. 

„Da, s-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze şi atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltraţii, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi (joi – n.r.) la Kiseleff. CEx va fi luni”, a afirmat Codrin Ştefănescu, joi pentru mediafax.

Liviu Dragnea a fost internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul PSD susține că are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de Codrin Ştefănescu.

La Comitetul Executiv al PSD de lunea viitoare, social-democraţii vor valida lista partidului pentru alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, deputatul PSD Florin Iordache. Reuniunea social-democraţilor va fi condusă de Liviu Dragnea.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close