MENIU CAUTĂ
21 Noi. 2017 14:57 , de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea spune că nu va merge la recepția de 1 decembrie, de la Palatul Cotroceni: Nici vorbă!

Distribuie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu va participa la recepţia organizată, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie. ”Nici vorbă”, a spus liderul PSD. În urmă cu o zi, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu va merge la recepția de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă merge la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie. „Nici vorbă la recepţie”, a spus președintele Camerei Deputaților.

La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a precizat că va participa la parada de 1 Decembrie. „Eu ştiu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie, pentru că este o paradă pe care o organizează MApN şi este normal să fim acolo să ne bucurăm de Ziua Naţională a României”, a spus Fifor.

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat luni că, din ceea ce știe, atât Liviu Dragnea, cât şi Călin Popescu Tăriceanu, președinții celor două Camere ale Parlamentului, vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională a României, din 1 decembrie.

Anul trecut, Preşedinţia nu a transmis invitaţii către cei doi, pe motiv că au probleme penale. 'În opinia mea, nu a fost un lucru în regulă', a spus Fifor, precizând că și anul acesta invitațiile vor fi transmise tot de Administrația Prezidențială.

Citește și: EXCLUSIV/ Gabi Balint se lansează în muzică. Fostul fotbalist cântă la saxofon și lucrează la primul său album

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Berbec pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019
Loading...
Comentarii