MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea spune că nu va merge la recepția de 1 decembrie, de la Palatul Cotroceni: Nici vorbă!

Distribuie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu va participa la recepţia organizată, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie. ”Nici vorbă”, a spus liderul PSD. În urmă cu o zi, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu va merge la recepția de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă merge la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie. „Nici vorbă la recepţie”, a spus președintele Camerei Deputaților.

La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a precizat că va participa la parada de 1 Decembrie. „Eu ştiu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie, pentru că este o paradă pe care o organizează MApN şi este normal să fim acolo să ne bucurăm de Ziua Naţională a României”, a spus Fifor.

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat luni că, din ceea ce știe, atât Liviu Dragnea, cât şi Călin Popescu Tăriceanu, președinții celor două Camere ale Parlamentului, vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională a României, din 1 decembrie.

Anul trecut, Preşedinţia nu a transmis invitaţii către cei doi, pe motiv că au probleme penale. ”În opinia mea, nu a fost un lucru în regulă”, a spus Fifor, precizând că și anul acesta invitațiile vor fi transmise tot de Administrația Prezidențială.

Citește și: EXCLUSIV/ Gabi Balint se lansează în muzică. Fostul fotbalist cântă la saxofon și lucrează la primul său album

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României pe Libertatea.

Comentarii