Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, după summitul de la Sibiu: „Am văzut cum se plimba singur. Asta e soarta slugilor”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, după summitul de la Sibiu: „Am văzut cum se plimba singur. Asta e soarta slugilor”

Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, după summitul de la Sibiu: „Am văzut cum se plimba singur. Asta e soarta slugilor”

Liviu Dragnea a avut un nou discurs critic la adresa președintelui Klaus Iohannis, la mitingul PSD de la Galați, cu referire la summitul care a avut loc joi, 9 mai, la Sibiu. Liderul PSD l-a numit pe șeful statului „trădător” și „slugă”. 

De Valentina Postelnicu,

„Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători. Iohannis a ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei. A folosit summitul pentru el, pentru campania lui electorală. A câștigat ceva România?

Am văzut la televizor cum se plimba singur, nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor.

Sunt sigur că Iohannis a cerșit încă o sancțiune pentru România. Nu l-a auzit nimeni luptându-se pentru România.

L-aţi auzit pe premierul Olandei cum a venit în România, să ne jignească din nou, să vorbească despre statul de drept. Preşedintele Franţei spune că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. Şi eu sunt îngrijorat că zilnic sunt francezi bătuţi pe străzile din Paris.

De ce nu le-a zis Iohannis nimic? Pentru că este o slugă”, a spus Liviu Dragnea, la Galați.


Citește și:

Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați. Critici la adresa lui Iohannis: „Am văzut la Summit doar poze”

Close
Închide
  Close