Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați. Critici la adresa lui Iohannis: „Am văzut la Summit doar poze”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați. Critici la adresa lui Iohannis: „Am văzut la Summit doar poze”

Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați. Critici la adresa lui Iohannis: „Am văzut la Summit doar poze”

Absentă de la mitingul PSD de joi de la Iași, premierul Viorica Dăncilă este prezentă, sâmbătă, la Galați, unde a urcat pe scenă alături de candidații social-democrați la alegerile europarlamentare.

De Valentina Postelnicu,

„Am venit să vorbim despre ce am realizat dar şi cum vrem să arate viitorul României, al copiilor noştri, cu toţi cetăţenii care vor binele acestei ţări. Vin alături de PSD oameni care au înţeles că singura dezvoltare, singurele proiecte sunt cele ale PSD Am construit împreună Guvernul, am pus temelia unei dezvoltări, o temelie solidă, la care am construit noi toţi. Nu putem să îi lăsăm pe alţii să dărâme ce am construit România şi românii nu mai au timp de pierdut. Trebuie să ne construim viitorul, să ne regăsim fiecare dintre noi. Nu vom lăsa pe nimeni să îl distrugă”, a spus Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați.

Din discursul premierului nu au lipsit atacurile la adresa lui Klaus Iohannis.

„Am cerut preşedintelui ca la Summit să ceară ridicarea MCV  şi intrarea în Schengen. Nu am văzut acest lucru, am văzut doar poze. Care sunt rezultatele summitului, cum suntem reprezentaţi noi, românii, interesele românilor? Nu mai acceptăm ura şi dezbinarea, vrem o România unită, vrem să ne creionăm propriul destin”, a spus premierul.

Dăncilă nu a fost prezentă nici la mitingul de joi de la Iași, dar nici la Sibiu, unde pe lângă summitul informal la care au venit lideri UE, a avut loc și o întâlnire a socialiștilor europeni. În schimb, premierul a efectuat, joi, o vizită în Cluj-Napoca.


Citește și:

Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, după summitul de la Sibiu: „Am văzut la televizor cum se plimba singur, nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor”

Close
Închide
  Close