De Dragoș Tănase,

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni de cazare disponibile, pentru UNTOLD 2019:

•    Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră
•    Camere Confort (Cămin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe https://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă “Adoptă un UNTOLD-ist”. În ultimii doi ani peste 3000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua.

Astfel, toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente până la case), pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul [email protected], urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. Vezi care sunt primii artiști la UNTOLD 2019!

FOTO – Facebook.com/UNTOLDFestival


Citește și… Swedish House Mafia la Untold sau la Neversea, în 2019?