Mergi direct la conținut »
A luat o bătaie soră cu moartea de la soțul ei. După atac, bărbatul s-a aruncat de pe pod
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A luat o bătaie soră cu moartea de la soțul ei. După atac, bărbatul s-a aruncat de pe pod

A luat o bătaie soră cu moartea de la soțul ei. După atac, bărbatul s-a aruncat de pe pod

O specialistă în tatuaje și cunoscută influencer a fost bătută crunt de soțul ei, în urma unei crize de gelozie. Ulterior, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se după un pod.

De Dana Aramă,

 

Veronica Duque este o clombiancă specialistă în tatuaje și influencer. Aceasta a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile, când a fost bătură de partenerul ei de viață.

Bruneta a publicat, pe contul ei de Twitter, o fotografie în care le arătat tutror ce îi făcuse soțul ei. Acesta a lovit-o peste față, lăsând-o plină de sânge. Apoi a plecat de acasă.

„Ca acela care se presupune că este iubirea vieții tale să îți mutileze fața este ceva ce nu le doresc nici dușmanilor mei”, a spus ea pe rețelele de socializare.

„Soțul meu, Esteban Madrigal, tocmai ce mi-a spart fața în urma unei crize de gelozie. În cazul în care mi se întâmplă ceva până ajung părinții mei la mine, vina este în totalitate a lui”, mai scria Veronica Duque.

Însă, ulterior scandalului teribil dintre Veronica și Esteban, acesta din urmă s-a sinucis, aruncându-se de pe un pod.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

Close
Închide
  Close