Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc de Stat. Mesajul transmis de actriță
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maia Morgenstern nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc de Stat. Mesajul transmis de actriță

Maia Morgenstern nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc de Stat. Mesajul transmis de actriță

Actrița Maia Morgenstern, care este şi manager la Teatrul Evreiesc de Stat, a postat un mesaj  pe contul de Facebook, din care reiese că ea şi colegii săi nu au mai fost plătiţi de 3 luni.  Prietenii virtuali i-au transmis zeci de mesaje de susținere.

„Avem probleme, mă?? Avem convulsii de indignare! Ne sufocăm de atâta controversă! Avem insomnii de vigilență în fața nedreptății! Atacuri de panică față în față cu inechitatea! Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei! Greață ne ia de la ipocrizie! Nu mai răbdăm atâta… în fine.
Și în vremea asta niște oameni nu își iau banii / drepturile bănești ce li se cuvin. De trei luni. Nu văd banii pentru care au contracte, banii pentru care au muncit. Trei luni.
SIGUR, cu toții înțelegem că e o situație. Că se va rezolva în cel mai scurt timp, că lucrurile nu vor rămâne așa, că nu e vina noastră… Că să avem puțintică răbdare… Că nu-i bine să facem scandal acum… Că o să zică… Și în timpul ăsta, alături de noi, niște alți noi – debutanți, figuranți, cabiniere, plasatoare, îngrijitori, pompieri, într-un cuvânt colaboratorii….- încearcă să se cârpească. Așa cum pot. De azi pe mâine. De-o pâine. Ba chiar suntem generoși și altruiști, deh, artiști… mai ,ajutăm” un pic. O mica sumă, OAMENI suntem!
Ne pasă, nu-i așa?!? Salariul ăla al nostru (bun, rău, mare, foarte mare, prea mare – după unii -… potrivit, ok) merge înainte. Între timp mai facem o plimbare, o călătorie de plăcere, o excursie, o colaborare fructuoasă, un proiect măreț și curajos!
Doi se ceartă, și-al treilea moare de foame. Și al patrulea… și-al cincilea… da’-s mici. Prea mici.
Aproape că E MINUNAT. E SOLD OUT”, este mesajul postat de Maia Morgenstern pe contul de socializare

Citește și

VIDEO | Emilia Popescu n-a mai primit un rol pe marile ecrane de 27 de ani! „În ’92, filmul a încheiat colaborarea cu mine”

Close
Închide
  Close