Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO / Mama lui Ilie Balaci a leșinat la înmormântarea fiului său

GALERIE FOTO / Mama lui Ilie Balaci a leșinat la înmormântarea fiului său

La câteva momente după ce Ilie Balaci a fost înmormântat, marți, 23 octombrie, mama fostului fotbalist al Craiovei Maxima a leșinat, fiind nevoie ca aceasta să fie sprijinită de cei apropiați. Mama lui Ilie Balaci, în vârstă de 82 de ani, nu a putut suporta durerea momentului și a cedat pentru câteva secunde.

Ea a fost alături de Ilie Balaci și în momentele în care acestuia i s-a făcut rău, în dimineața zilei de 21 octombrie, când fostul fotbalist a suferit un infarct.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, la Biserica Sf. Ilie din Craiova, la care numai familia și rudele au avut acces.

Înainte, sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist a fost depus pe stadionul Ion Oblemenco, acolo unde fanii craioveni i-au scandat numele și au aprins torțe în tribune.

Aici, și soției lui Ilie Balaci i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția echipajului SMURD aflat la fața locului. Incidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, când sicriul a fost scos pentru a fi depus pe terenul stadionului.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost dus de soldați și depus pe soclul de la jumătatea terenului. Acolo și-au făcut apariția Dănuț Lupu, Sorin Cîrțu, Eugen Trică, Gică Popescu și Gică Hagi, dar și fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Unui membru al familiei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite gsp.ro.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

De la biserică spre cimitir, cortegiul funerar s-a deplasat pe traseul Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Momente dramatice au avut loc și luni, 22 octombrie, la Biserica Sfântul Ilie. Mamei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău și aici, la căpătîiul fiului ei, fiind purtată pe brațe de apropiați pentru a putea asista la priveghi. Și fostului mare fotbalist Aurică Beldeanu i s-a făcut rău, fiind transportat în stare gravă la spital.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă” venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în brațele mamei sale, în urma unui infarct.

După moartea acestuia, a fost deschisă o anchetă, Ministerul Sănătății trimițând o echipă la Craiova, pentru a investiga modul în care s-au efectuat procedurile și cum a fost declarat decesul.

 

Foto: Raed Krishan


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Țiriac a luat o țeapă de 25 de milioane de euro! Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni – VIDEO


 

Close
Închide
  Close