Mergi direct la conținut »
Marian Godină, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: „Vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde "decât" mere”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marian Godină, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: „Vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde "decât" mere”

Marian Godină, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: „Vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere”

Marian Godină, despre exprimarea ministrului Carmen Dan în cazul polițistului de Rutieră, suspectat de pedofilie. Polițistul din Brașov a reacționat, după ce ministrul de Interne a făcut greșeli gramaticale.

Marian Godină a afirmat că este rușinos ca o  persoană aflată într-o funcție atât de înaltă să facă astfel de erori.

„Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră.” Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere. Doamna ministru este aceeași care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? „Decât” cine?”, a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Nu este prima oară când polițistul din Brașov o critică pe Carmen Dan. În noiembrie 2017, Marian Godină a ironizat greșeala făcuă de ministrul de Interne, povestind despre cum a reușit să își liniștească un coleg, înainte de examenul de admitere la Poliție.


Citește și Cum a scăpat poliţistul pedofil. A violat o fetiţă în 2012, dar nu a fost găsit, deşi existau imagini


 

Close
Închide
  Close