MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 07:38

Mărturia revoltătoare a unui criminal român: „Am violat-o de două ori. Mai mișca, dar nu spunea nimic”. Tatăl fetei a asistat la reconstituire

Distribuie

Un român care riscă să-și petreacă restul vieții după gratii a făcut declarații șocante despre violul teribil pe care l-a comis în urmă cu aproape doi ani.

Suceveanul Alexandru Caliniuc, în vârstă de 24 de ani, este arestat în Belgia pentru un viol și o crimă odioasă. Totul s-a petrecut pe plaja Knokke, unde acum s-a efectuat reconstituirea.

Daniel Muylle, tatăl victimei, a asistat patru ore la reconstituirea evenimentului care, pe 22 ianuarie 2017, a dus la decesul fiicei sale, Sofie.

Fata a mers singură, pe plajă, spre casă

„De două ori am violat-o. Mai mișca, dar nu spunea nimic”, a recunoscut Alexandru Caliniuc la reconstituire. Sofie, în vârstă de 27 de ani, se întorcea de la un bar, unde fusese cu iubitul ei. Ea a decis să meargă singură pe plajă.

Alexandru Caliniuc a prins-o și a batjocorit-o. Românul spune că fata era în viață când a abandonat-o. Românul a recunoscut tot la reconstituire și a izbucnit în plâns, plecând acoperit cu o pătură.

El a fost prins după cinci luni și a fost extrădat în Belgia. Caliniuc riscă o pedeapsă de închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată mai devreme de 30 de ani.


REPORTAJ/ O artistă a transformat dorul de copilărie într-o afacere de succes. Viorica Șerbănoiu pictează globuri cu suflet (FOTO)

Citește mai multe despre Belgia, criminal și plaja pe Libertatea.

Comentarii