De Simona David,

Cei 11 milioane de locuitori din Wuhan sunt obligați de autorități să-și monitorizeze temperatura corpului și să raporteze imediat dacă aceasta este peste limita normală, notează mediafax.ro. În cazul în care se constată o temperatură ridicată, o echipă de medici intervine imediat pentru a face analize persoanei respective.

În cazul în care cetățenii nu respectă noua măsură dată de autoritățile chineze și nu cooperează cu echipa de medici, intervine poliția.

Măsurile dure impuse de China, recent, au atras și atenția observatorilor drepturilor omului. Printre acestea se numără: interdicția de a cina în grup, limitarea numărului de ieșiri în oraș a indivizilor etc.

Potrivit celui mai recent bilanț, noul coronavirus a ucis 638 de persoane, iar alte 31.500 sunt infectate. Conform buletinului zilnic transmis de către Comisia de Sănătate din provincia Hubei (China), care este epicentru epidemiei de coronavirus, vineri s-au raportat 69 de noi decese și 2.447 de infecții.

Citeşte şi:

Epidemia de coronavirus | 638 de persoane au murit, iar 31.500 sunt infectate

Detalii despre cei 17 români aflați în carantină din cauza coronavirusului. ”Toți românii au luat legătura cu familiile”

Cine este mai ucigaș: noul coronavirus nCoV sau virusul SARS. Comparație rata îmbolnăvirilor vs. rata deceselor

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie