De Simona David,

În Beijing, au fost interzise cinele în grup sau petrecerile. Iar în orașele Hangzhou și Nanchang nu mai sunt permise petrecerile sau alte evenimente ce presupun mai multe persoane la un loc. Drept urmare, fără nunți, botezuri, cumetrii sau zile de naștere. Restricțiile vizează și numărul de ieșiri în oraș ale unei persoane.

Totodată, există o penurie de măști de protecție. Unele orașe se luptă pentru a obține măștile, care oricum nu garantează o reală protecție.

Aceste măsuri drastice sunt aspru criticate de observatorii Human Rights, care consideră că, în China, ”sănătatea publică se tratează cu un baros”, transmite BBC.

Cazurile severe de coronavirus debutează cu o infecție respiratorie acută și febră. Urmează apoi tuse seacă. Cei mai mulți pacienți diagnosticați cu acest coronavirus își revin total – așa cum se întâmplă în cazurile de gripă normală.

565 de decese

s-au înregistrat până acum din cauza coronavirusului

Printre persoanele care au căzut victime se numără și un doctor oftalmolog care a avertizat din luna decembrie privind pericolul izbucnirii unei epidemii.

Citeşte şi:

ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Cum sunt tratați copiii de 8 ani dintr-o clasă: „Ia dă-ți o palmă în capul ăla sec! Dă-ți o palmă așa în cap!”

Amintiri din „Epoca de Aur”. Cum a ajuns trupa Beatles în cartea reper a copiilor din anii ’80, „Povestiri istorice”, în plin comunism: „Îi strecuram ca un gest de frondă. Nimeni nu se prindea”

Președintele ICR a numit la șefia departamentului economic o persoană fără studii economice superioare

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor