Mergi direct la conținut »
Medicii ATI de la Spitalul Universitar nu vor să mai intre în sala de operaţii, anunță ministrul Sănătății
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Medicii ATI de la Spitalul Universitar nu vor să mai intre în sala de operaţii, anunță ministrul Sănătății

Medicii ATI de la Spitalul Universitar nu vor să mai intre în sala de operaţii, anunță ministrul Sănătății

Medicii ATI de la Spitalul Universitar nu vor să mai intre în sala de operaţii, potrivit ministrului sănătății, Sorina Pintea. Aceasta a declarat în cadrul emisiunii de la B1 TV, că a primit acest informații.

De Livia Lixandru,

„Am primit nişte informaţii referitoare la medicii de pe Secţia Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Universitar Bucureşti, care au declarat că nu vor mai intra în sălile de operaţii datorită regulamentului aplicării sporurilor”, a spus Pintea.

Sorina Pintea a mai spus că se va duce vineri la SUUB pentru a avea o discuţie cu medicii de acolo. „Mă voi duce mâine să am o discuţie cu dânşii. Eu cred că au fost greşit informaţi, nu au făcut nişte calcule corecte, exacte. Sunt convinsă că, discutând cu dânşii, vom reuşi să clarificăm problemele, pentru că asta ştiu să fac, să le explic cum am făcut Anexa 10”, a  mai adăugat ministrul Sănătăţii.


Citește și: Vasluianul declarat mort în 2016, deși este viu, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului


 

 
 
Close
Închide