MENIU CAUTĂ

Meghan Markle se simte „mizerabil”, în timp ce prințul Harry este „măcinat de vină”. Ce se întâmplă în cuplul regal

Distribuie

Prințul Harry este „măcinat de vină” din cauza criticilor pe care soția lui le-a primit în ultima vreme, situația în care se află Meghan amintindu-i de cea trăită de mama lui, Prințesa Diana, pretinde un apropiat al familiei regale. 

Fosta actriță se află într-o stare foarte proastă, fiindu-i greu să jongleze cu toate lucrurile din viața ei: statutul de ducesă, sarcina și comentariile publice negative la adresa ei, potrivit Daily Mail.

Situația îl afectează și pe prințul Harry care se simte responsabil pentru Meghan. Același tip de atenție negativă a primit și Prințesa Diana când s-a alăturat familiei regale și până în anul 1997, când a murit.

Recent, o sursă a declarat pentru US Weekly că „Meghan are foarte multe de dus, găsind situația în care se află incredibil de stresantă”. De asemenea, sursa a mai spus că „Harry este frustrat de cât de puțin poate face pentru a-și ajuta soția, încercând să o țină pe Meghan departe de negativitate și făcând din asta un scop”.

Presa din toată lumea, în frunte cu cea din Marea Britanie, a criticat-o pe Meghan Markle în repetate rânduri. Ba pentru gesturile ei care ar încălca protocolul regal, ba pentru comportamentul ei față de angajații Palatului Regal. Ultimul scandal legat de ducesa de Sussex este legat de relația conflictuală pe care ar avea Meghan cu Kate, soția prințului William.


Scrisoare emoționantă a fratelui lui Patrick Ekeng: „Pentru că era negru, nu era o ființă umană, la fel ca acel asistent medical? Stop rasismului!”


.

 

Citește mai multe despre Meghan Markle, Prințul William și casa regală pe Libertatea.

Comentarii