Mergi direct la conținut »
Melania Medeleanu și-a dus bebelușul pe șantierul MagicHOME. „Încă puțin”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Melania Medeleanu și-a dus bebelușul pe șantierul MagicHOME. „Încă puțin”

Melania Medeleanu și-a dus bebelușul pe șantierul MagicHOME. „Încă puțin”

Fosta prezentatoare de televiziune Melania Medeleanu a devenit mămică, la începutul acestui an, iar acum, a postat pe contul de socializare imagini cu bebelușul ei, în timpul vizitei pe șantierul MagicHOME, unde se va construi un centru pentru părinţii care au copii bolnavi de cancer.

„Investiția în voluntari de calitate începe devreme:) Azi, în vizită pe șantierul MagicHOME. Încă puțin!”, a scris Melania Medeleanu pe contul de socializare.

Fosta prezentatoare de televiziune a ascuns şi sarcina timp de 9 luni. Abia în ultimul trimestru s-a aflat că ea va deveni mamă. Extrem de discretă în ceea ce privește viața intimă, Melania Medeleanu nu a dezvăluit cine este tatăl copilului. Melania Medeleanu este cunoscută publicului larg din postura de prezentatoare de televiziune. Retrasă din lumina reflectoarelor, ea este implicată acum în proiectul Magicamp, un proiect de binefacere inițiat de ea și dedicat copiilor cu afecțiuni oncologice.

Citește și

VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”

Close
Închide
  Close