Mergi direct la conținut »
Melania Trump doarme separat de soțul ei, președintele SUA
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Melania Trump doarme separat de soțul ei, președintele SUA

Kate Bennett, jurnalistă la CNN și unul dintre puținii reporter acreditați permanent la Casa Albă, și-a lansat luni, 2 decembrie, cartea ”Free, Melania. The Unauthorized Biography”, care conține numeroase detalii puțin sau deloc cunoscute despre viața Primei Doamne a Americii.

De Cătălin Apostol,

Coperta biografiei Melaniei Trump

Una dintre picanteriile cuprinse în cele circa 300 de pagini ale biografiei neoficiale este aceea că Melania Trump, 49 de ani, doarme separat de soțul său, Donald Trump, 73 de ani.

Președintele SUA ar avea rezervat un dormitor la etajul al doilea al Casei Albe, iar fostul fotomodel ar deține o cameră similară la etajul al treilea.

Dar, susține autoarea cărții, acest obicei nu este, deși poate părea, un indiciu al unei căsnicii în criză. Dimpotrivă, Melania se înțelege de minune cu Donald, iar influența ei asupra deciziilor majore luate de cel mai puternic om al Planetei este considerabilă.

La un pas să-și piardă un rinichi

Volumul mai dezvăluie, printre altele, faptul că Melania Trump a fost foarte aproape să-și piardă un rinichi în mai 2018, din cauza unei probleme de sănătate serioase, și că Prima Doamnă a Americii are o relație destul de complicată cu Ivanka Trump, fiica vitregă, pe care ar bănui-o că încearcă cu tot dinadinsul ”să-i ia fața” în privința veștilor bune care privesc actuala administrație de la Casa Albă.

În plus, jurnalista Kate Bennett pretinde că Melania Trump se simte oarecum încorsetată de măsurile de precauție pe care trebuie să le respecte în calitate de soție a președintelui SUA. De exemplu, nu poate deschide nici măcar o fereastră a reședinței oficiale, fără acordul celor însărcinați cu paza imobilului și trebuie să anunțe cu destul de mult timp înainte că dorește să se plimbe pe peluza din jurul Casei Albe, pentru ca forțele de securitate să-i asigure un perimetru de protecție.

Kate Bennett, jurnalista care a publicat volumul despre soția lui Donald Trump
Close
Închide
  Close