Mergi direct la conținut »
Mesajul Oanei Pellea după rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare. „Mulțumesc cu lacrimi în ochi”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul Oanei Pellea după rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare. „Mulțumesc cu lacrimi în ochi”

Mesajul Oanei Pellea după rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare. „Mulțumesc cu lacrimi în ochi”

Actrița Oana Pellea a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, la scurt timp după ce a aflat rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare. Aceasta le-a mulțumit tuturor că au mers la vot și i-a felicitat pe românii din diaspora,

„AZI A CÂȘTIGAT POPORUL ROMÂN ! PLECĂCIUNE ÎN FAȚA DIASPOREI ROMÂNE PENTRU LECȚIA EXCEPȚIONALĂ DE PATRIOTISM REAL! PLECĂCIUNE ÎN FAȚA ROMâNILOR CE NU MAI VOR CIUMA ROȘIE șI HOȚIA ! Plecăciune în fața tineretului român!  Ne putem lua țara înapoi din mâna hoților !
Binecuvântat să fie poporul român! Mulțumesc din suflet…sunt din nou mândră de poporul meu! Multumesc cu lacrimi în ochi. Multumesc”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare. PNL se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea a 96,77% din totalul voturilor exprimate în România, cu 26,80%, în scădere. PSD se menține la 23,39%, în timp ce Alianţa USR-PLUS începe să crească, ajungând la 21,40%, potrivit rezultatelor provizorii transmise de BEC.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

 
 
Close
Închide