Mergi direct la conținut »
Mesajul Poliției Rutiere pentru șoferii care se plâng de controalele dese din trafic. “Facem acest lucru pentru că ținem la tine!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mesajul Poliției Rutiere pentru șoferii care se plâng de controalele dese din trafic. “Facem acest lucru pentru că ținem la tine!”

Mesajul Poliției Rutiere pentru șoferii care se plâng de controalele dese din trafic. “Facem acest lucru pentru că ținem la tine!”

Mesajul Poliției pentru șoferii care se plâng de controalele din trafic. Din ce în ce mai mulți șoferi se plâng de controalele tot mai dese ale Poliției Rutiere.

Însă, agenții rutieri au postat un mesaj explicativ, pe site-ul Poliției Române, prin care vor să dea de înțeles că vor binele conducătorilor auto, dar și a familiilor acestora, nu să îi “vâneze” cu radarele sau îi amendeze. În concluzie… doar cine greșeste, plătește!

De exemplu, aproape 2.000 de șoferi au rămas fără permise de conducere în minivacanța de Sfânta Maria. Polițiștii au prins sute de vitezomani și șoferi băuți.

“Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta. Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste. Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește. Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi. Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”, este mesajul polițiștilor pentru șoferii revoltați.

FOTO: politiaromana.ro


CITEȘTE ȘI… Un playboy celebru din Capitală a fost arestat la domiciliu! A sechestrat o tânără și a bătut-o


 

Close
Închide
  Close