Mergi direct la conținut »
Metrorex introduce noi cartele de călătorie cu metroul. Ce tipuri de cartele propune Ministerul Transporturilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Metrorex introduce noi cartele de călătorie cu metroul. Ce tipuri de cartele propune Ministerul Transporturilor

Metrorex introduce noi cartele de călătorie cu metroul. Ce tipuri de cartele propune Ministerul Transporturilor

Metrorex introduce noi cartele de călătorie cu metroul. Ministerul Transporturilor a elaborat un proiect de Ordin privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul, prin care Metrorex va introduce noi titluri de călătorie cu metroul.

Proiectul a fost lansat marţi, 8 august 2017, și va rămâne în dezbatere până pe 19 august. După aprobare, acesta urmează să fie publicat în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare în termen de cinci zile de la data publicării.

Metrorex introduce noi cartele de călătorie. Tarife de călătorie cu metroul

1. Cartela cu 2 călătorii  5 lei
2. Cartela cu 10 călătorii 20 lei
3. Abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 70 lei
4. Abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii 25 lei
5. Abonament de o zi  8 lei
6. Cartela cu 1 călătorie (titlu nou)  2,5 lei
7. Abonamentul anual (titlu nou) 720 lei
8. Cartela grup 3 persoane (titlu nou) 5 lei
9. Cartela grup 4 persoane (titlu nou) 6,5 lei
10. Cartela grup 5 persoane (titlu nou)  8 lei

Metrorex introduce noi cartele de călătorie. Textul complet al Ordinului privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul

În temeiul prevederilor Art.II alin (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2011 pentru abrogarea unor poziţii din anexa la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.36/2001 privind regimul preţurilor şi tarifelor reglementate, care se stabilesc cu avizul Oficiului Concurenţei, precum şi pentru aprobarea unor măsuri cu privire la ajustarea tarifelor de călătorie cu metroul şi de transport feroviar și în vederea îmbunătățirii serviciului public de transport călători cu metroul,  precum şi ale art.5 alin. (4) din Hotărârea de Guvern nr. 21/2015 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, ministrul Transporturilor emite următorul ORDIN :

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Art. 1.  Se aprobă tarifele de călătorie cu metroul, prevăzute în Anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2.  Ordinul ministrului transporturilor nr. 505/2015 privind aprobarea tarifelor la călătoria cu metroul se abrogă cu data intrării în vigoare a prezentului Ordin.

Art. 3.  Prezentul ordin se publică în Monitorul  Oficial al României, Partea I, şi  intră în vigoare în termen de 5 zile de la data publicării acestuia.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV / România, ”haltă” în inima rutei balcanice a drogurilor. Traseul stupefiantelor afgane sau sud-americane până să ajungă la toxicomanul român


 

Close
Închide
  Close