Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum aniversează Metrorex Marea Unire: cartele cu simboluri ale Centenarului și trenuri cu însemnele României

Cum aniversează Metrorex Marea Unire: cartele cu simboluri ale Centenarului și trenuri cu însemnele României

Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului, iar pe Magistralele 1, 2 şi 3 a introdus două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului, pentru a aniversa astfel Marea Unire, potrivit unui comunicat al companiei.

„Din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului român, anul acesta, Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului şi a pus la dispoziţia călătorilor pe Magistralele 1, 2 şi 3 două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului”, se precizează în comunicat.

Metrorex mai precizează că, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

În acest context, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Centenarului, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice, compania anunţă introducerea de trenuri suplimentare pentru preluarea călătorilor în caz de flux mărit şi asigurarea unui confort optim, prin micşorarea intervalului de urmărire a trenurilor, informează Agerpres.

În același timp, Metrorex se află într-un conflict deschis cu sindicaliștii de la metrou, care tocmai au anulat greva generală, după ce instanța a declarat-o ilegală.

Zilele trecute, Metrorex a început debranşarea de la electricitate și apă a chioşcurilor scoase la închiriat de către sindicat.

Astăzi, tot instanța a obligat Metrorex să dea drumul la apă și curent. Astfel, magazinele de la metrou urmează a fi redeschise în cel mai scurt timp.

De altfel, iată și „coincidenţa” din subteran: În ziua anunţului privind greva generală, Metrorex trebuia să evacueze spaţiile comerciale controlate de sindicat.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

FOTO – Facebook.com/Metrorex


Citește și… ANALIZĂ/ De ce nu poate trece România la euro în 2024. Nu mai îndeplinim criteriile, nivelul de trai e departe, infrastructura, sănătatea și educația sunt la pământ


 

Close
Închide
  Close