Mergi direct la conținut »
Magazinele de la metrou urmează a fi redeschise în cel mai scurt timp. Metrorex, obligată să dea drumul la apă și curent
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Magazinele de la metrou urmează a fi redeschise în cel mai scurt timp. Metrorex, obligată să dea drumul la apă și curent

Magazinele de la metrou urmează a fi redeschise în cel mai scurt timp, după ce Metrorex a fost obligată să reia alimentarea cu apă și electricitate. Decizia aparține Judecătoriei Sectorului 1, în cadrul unui proces judecat în condiții de urgență. Spațiile comerciale din subteran aparțin unui din cele mai puternice sindicate ale Metrorex, care încasează chiriile, iar conflictul a explodat între Regie și sindicat în urmă cu câteva zile.

De Mihai Niculescu,

Alimentarea cu apă şi electricitate în cele 300 de magazine din subteran a fost reluată. Compania Metrorex a fost obligată să facă acest lucru, potrivit unei hotărâri emise de Judecătoria Sectorului 1.

Contractul dintre Metrorex și societatea care gestionează spațiile de la metrou, „Unitatea – Sindicatul Liber Metrou” (U.S.L.M.) a expirat. Cu toate acestea, firma sindicatului, Sindomet Servcom, a continuat să dea în administrare micilor comercianţi spațiile de la metrou. Metrorex a recționat și a tăiat apa și curentul, relatează Digi24.

La mijloc au fost prinși călătorii care timp de două zile nu au avut de unde să îşi facă micile cumpărături.


Citește și: Şedinţă solemnă la Parlament, dedicată Centenarului. Klaus Iohannis: „Mergem în direcția corectă?”; Viorica Dăncilă: „Lansez un mesaj de pace către președintele României”


 

Close
Închide
  Close