MENIU CAUTĂ
, de Adrian Ilie

Ministrul Ciamba regretă demisia lui May: ”Lucrurile au devenit mai complicate”

Distribuie

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a afirmat, într-o postare pe Twitter, că regretă demisia premierului britanic Theresa May, deoarece "lucrurile au devenit mai complicate".

„Regret demisia prim-ministrului britanic Theresa May, al cărei angajament constructiv a fost apreciat de toate statele membre. Lucrurile au devenit mai complicate, iar soluţia trebuie să apără!”, a scris ministrul Cimaba în mesajul de pe Twitter.

Şefa executivului britanic Theresa May a anunţat vineri că va demisiona în data de 7 iunie, cedând astfel apelurilor venite din partea formaţiunii sale politice, Partidul Conservator, de a face loc unui nou lider care să încerce să depăşească impasul privind ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, informează Reuters.

”Îmi este clar acum că este în interesul ţării ca un nou prim-ministru să conducă acest efort (al Brexit-ului – n.r.). Aşa că anunţ astăzi că voi demisiona din funcţia de lider al Partidului Conservator (…), vineri, 7 iunie”, a precizat May.

Citește și:Bătălia pentru funcția Theresei May. Lista posibililor succesori

Citește mai multe despre George Ciamba, Theresa May și BREXIT pe Libertatea.

Comentarii