De Răzvan Mihalașcu,

„Moartea Ramonei Daniela BULCU, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, este o veste tragică.

Adresez cele mai sincere condoleanțe familiei sale, care se află acum într-un moment de grea încercare.

Totodată, asigurăm familia de întreg sprijinul nostru!

Dumnezeu să o ierte, iar familiei și rudelor îndurerate să le dăruiască alinare și întărire sufletească!”, a scris Ana Birchall, într-un mesaj pe Facebook.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis în Vinerea Mare

Ramona Daniela Bulcu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie până în 2017 şi, în prezent, lucra la Biroul Resurse Umane din instituţie, notează Mediafax. Procurorul a lucrat la Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului General aproape 17 ani. Ramona Bulcu nu era procuror operativ şi nu a instrumentat în Parchetul General niciun dosar de urmărire penală, notează sursa citată.

Din spusele apropiaților, Ramona Bulcu avea mai multe probleme de sănătate. Ea suferea de depresie, iar în ultima perioadă slăbise foarte mult, motivul nemulțumirii fiind, cel mai probabil, înlocuirea sa din funcția de purtător de cuvânt al Parchetului General.

Potrivit Poliției Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul 5 din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul Ramona Bulcu a murit, după ce s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproape 20 de metri. Cazul este cercetat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de un procuror criminalist.

În luna martie, procurorul DNA Timișoara Tamas Schiffbeck a murit după ce s-a aruncat de la etajul 6 al instituției în care lucra.

Mesajul Parchetului General după sinuciderea procurorului Ramona Bulcu.


Citește și:

BREAKING NEWS: Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților


 

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur