Mergi direct la conținut »
Mesajul Parchetului General după sinuciderea procurorului Ramona Bulcu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul Parchetului General după sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Mesajul Parchetului General după sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Parchetul General a anunțat oficial, într-o postare pe Facebook, că moartea violentă a procurorului Ramona Bulcu este cercetată de anchetatori. Totodată, oficialii instituției au transmis că sunt alături de familia fostului purtător de cuvânt al Parchetului General. 

De Răzvan Mihalașcu,

„În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul.

Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”, este mesajul publicat de Biroul de presă al Parchetului General, pe Facebook.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis în Vinerea Mare

Ramona Daniela Bulcu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie până în 2017 şi, în prezent, lucra la Biroul Resurse Umane din instituţie, notează Mediafax.

Procurorul a lucrat la Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului General aproape 17 ani. Ramona Bulcu nu era procuror operativ şi nu a instrumentat în Parchetul General niciun dosar de urmărire penală, notează sursa citată.

Din spusele apropiaților, Ramona Bulcu avea mai multe probleme de sănătate. Ea suferea de depresie, iar în ultima perioadă slăbise foarte mult, motivul nemulțumirii fiind, cel mai probabil, înlocuirea sa din funcția de purtător de cuvânt al Parchetului General.

Potrivit Poliției Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul 5 din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul Ramona Bulcu a murit, după ce s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproape 20 de metri.

Cazul este cercetat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de un procuror criminalist.

Foto: Sorin Cioponea


Citește și:

BREAKING NEWS: Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

Martor: Procurorul Ramona Bulcu a stat „câteva minute bune” pe pervaz, înainte de a se sinucide. „Și-a făcut cruce și s-a aruncat”

Close
Închide
  Close