Mergi direct la conținut »
Doctorul Mircea Beuran spune că a mai avut un pacient ars pe masa de operație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doctorul Mircea Beuran spune că a mai avut un pacient ars pe masa de operație

Doctorul Mircea Beuran spune că a mai avut un pacient ars pe masa de operație

Doctorul Mircea Beuran, cel care a finalizat operația femeii care a fost arsă pe masa de operație din Spitalul Floreasca, spune că a mai avut un caz de pacient cu arsuri.

De Ana Hațeg,

Într-o intervenție telefonică la Digi 24, medicul Mircea Beuran a explicat că sunt cunoscute cazuri de combustie pe masa de operație și spune că și echipa lui a mai avut un caz.

”Există literatura de specialitate, știm, citim, sunt sesiuni în congrese la care se discută evenimentele acestea”, a declarat Beuran care a adăugat că ”Eu personal, în afară de un singur eveniment care a fost o arsură de placă, așa se numește locul în care se așază o placă neutră, nu am avut. E un altfel de arsură, nu e arsură prin foc”.

Medicul Mircea Beuran a reiterat că nu se afla în sala de operație atunci când o pacientă a luat foc, la Spitalul Floreasca.

El spune că pacienta era „un caz oncologic foarte critic”, iar nimeni nu a vrut să-și asume niciun risc în privința ei. Beuran a mai spus că era în mașină în drum spre spital în momentul în care a fost sunat și anunțat că s-a produs un incendiu în blocul operator.

Chirurgul explică parafa sa pe fișa de intervenție prin faptul că după ce a ajuns la spital a intrat în sala de operație și a terminat intervenția.

Close
Închide
  Close