Mergi direct la conținut »
FOTO | Necazul unui emir: Și-a pierdut cei doi fii din cauza drogurilor, după ce i-a trimis în Marea Britanie să primească cea mai bună educație
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Necazul unui emir: Și-a pierdut cei doi fii din cauza drogurilor, după ce i-a trimis în Marea Britanie să primească cea mai bună educație

FOTO | Necazul unui emir: Și-a pierdut cei doi fii din cauza drogurilor, după ce i-a trimis în Marea Britanie să primească cea mai bună educație

Emirului orașului Sharjah, Sultan bin Mohammed Al-Qasimi, și-a ținut fruntea aplecată și ochii închiși în timpul înmormântării fiului lui, Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasim, care a murit luni, la vârstă de 39 de ani.

De Andreea Radu,

La înmormântare au participat peste 20.000 de oameni. Mesajele de condoleanțe au inundat Emiratele Arabe Unite care după moartea fiului șeicului a anunțat trei zile de doliu național cu steagurile coborâte în bernă.

Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasim a murit, luni, la vârstă de 39 de ani, la Londra. El era designer de modă și locuia în capitala Marii Britanii unde fondase brandul de îmbrăcăminte Qasimi.

Potrivit presei britanice, fiul șeicului ar fi murit în timpul unei orgii cu droguri care a avut loc în apartamentului lui.

Ținând cont de tradiția musulmană, trupul designerului a fost transportat în Sharjah, permițând ca înmormântarea să aibă a doua zi.

Moartea subită a lui Sheikh Khalid a readus în prim-plan atât stilul lui de viață, cât și tragediile trecute de care a avut parte familia căreia, aparent, a avut totul.

Sheikh Khalid a plecat în Marea Britanie pentru a ajunge arhitect, dar a ajuns să urmeze un alt drum și, contrar dorinței familiei lui, el a intrat în lumea modei.

Qasimi, brandul creat de el, a apărut deseori la săptămâna modei, atât la Londra, cât și la Paris, iar creațiile au fost pe placul lui Lady Gaga, Florence Welch și Cheryl Cole.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

De curând, designerul își lansase o linie de haine masculine. Avea 50 de magazine în toată lumea și din punct de vedere profesional se afla pe culmea succesului.

Însă, viața privată a designerului era, se pare, în declin. Sheikh Khalid avea o reputație de petrecăreț. Potrivit Daily Mail, tânărul era înconjurat de femei frumoase și prostituate, consuma droguri ilegale pentru a-și îmbunătății performanțele sexuale și participa la orgii.

Autoritățile nu au anunțat încă rezultatul autopsiei, iar testele toxicologice vor fi gata peste două luni, astfel că până atunci, cauza morții lui Sheikh Khalid este neclară.

Pentru emirului orașului Sharjah, procesul prin care va trece în următoarea perioadă așteptând să afle de ce a murit fiul lui, va fi oribil de familiar.

Acum 20 de ani, celălalt fiu al lui a murit la 24 de ani în Marea Britanie, după ce a luat o supradoză de droguri.

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”
Recomandări

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

 

Sheikh Mohammed a fost găsit fără suflare în vila familiei din Sussex. Tânărul venise în Marea Britanie pentru a primi cea mai bună educație, dar i-a fost greu să se acomodeze cu noua sa viața și începuse să aibă comportamente distructive, apelând la alcool și droguri.

Deși Sultan bin Mohammed Al-Qasim a ținut ca singurii lui fii să aibă parte de o viață plină de satisfacții profesionale și personale, ambii au murit la o vârstă fragedă din cauza unui stil de viață promiscuu.

Foto: Twitter


Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”


Close
Închide
  Close