Mergi direct la conținut »
FOTO | Nepoata Prințesei Diana are o relație cu mogulul Michael Lewis, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Cum a fost surprinsă Lady Kitty Spencer
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Nepoata Prințesei Diana are o relație cu mogulul Michael Lewis, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Cum a fost surprinsă Lady Kitty Spencer

FOTO | Nepoata Prințesei Diana are o relație cu mogulul Michael Lewis, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Cum a fost surprinsă Lady Kitty Spencer

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 28 de ani, și magnatul din lumea modei, Michael Lewis (58 de ani), au fost văzuți împreună la New York, confirmând astfel zvonurile că au o relație romantică.

De Andreea Radu,

După ce s-a vehiculat în vara anului trecut că au o relație, cei doi au încercat să stea cât mai departe de ochii lumii. Însă, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au fost văzuți recent plimbându-se pe străzile din Manhattan, părând foarte apropiați, potrivit Daily Mail.

Lady Kitty Spencer și Michael Lewis la plimbare pe străzile din Manhattan

În timpul plimbării, nepoata Prințesei Diana și-a pus mâna afectuos pe spatele lui Michael Lewis, iar momentul a fost imortalizat de paparazzi. Imortalizat a fost și inelul cu diamant pe care Lady Kitty Spencer îl purta pe mâna dreaptă.

Lady Kitty Spencer purta pe mâna dreaptă un inel cu diamante

Lady Kitty a avut înainte o relație de patru ani cu magnatul din imobiliare Niccolo Barattieri di San Pietro, 48 de ani. Relația lor s-a terminat după ce omul de afaceri a început o relație cu actrița Liz Hurley.

Michael Lewis are o avere estimată la 80 de milioane de lire sterline, este divorțat și are trei copii. Lady Kitty, al cărui tată este Earl Spencer, este adeseori comparată cu Prințesa Diana: pentru asemănarea fizică dintre ea și mătușa ei și pentru operele de caritate pe care le face.

Lady Kitty Spencer a fost spectaculoasă la nunta lui Harry, acolo unde a participat alături de alți membri ai familiei mamei mirelui. Nepoata a prințesei Diana impresionează prin frumusețea ei la fiecare apariție publică. De altfel ea a devenit imaginea Dolce & Gabbana.

Cei doi ar avea o relație din vara anului trecut

Foto: Northfoto


VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”


Close
Închide
  Close