Mergi direct la conținut »
VIDEO | Noi proteste ale "Vestelor Galbene" în Franța. Incidente violente la Sevrey și Nancy
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Noi proteste ale "Vestelor Galbene" în Franța. Incidente violente la Sevrey și Nancy

VIDEO | Noi proteste ale „Vestelor Galbene” în Franța. Incidente violente la Sevrey și Nancy

Mișcarea "Vestele Galbene" a organizat, sâmbătă, noi proteste în Franța. Aceasta este cea de-a 8-a săptămână consecutivă, însă numărul manifestațiilor este în declin.

Alte Proteste se vor mai desfășura sâmbătă la Paris, dar și în alte orașe ale Franței, precum Bordeaux, Toulon, Toulouse, Lille și Strasbourg, conform Mediafax.

Mai mulți manifestanți, inclusiv un adolescent de 15 ani, au fost reținuți vineri noaptea după ce au încercat să blocheze un centru logistic care aparține companiei Amazon din orașul Sevrey. Un jandarm a fost rănit în timpul confruntărilor violente între manifestanți și forțele de ordine.

Alte patru persoane au fost reținute după ce protestatarii au încercat să blocheze intrarea în redacția ziarului LEst Republicain din orașul Nancy. Poliția franceză a intervenit în forță pentru a îndepărta baricadele ridicate de protestatari.


CITEȘTE ȘI: Recorder: Noua șefă ANAF a fost contabila firmei de curățenie din comuna Cârcea, județul Dolj


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close