Mergi direct la conținut »
Recorder.ro: Noua șefă ANAF a fost contabila firmei de curățenie din comuna Cârcea, județul Dolj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Recorder.ro: Noua șefă ANAF a fost contabila firmei de curățenie din comuna Cârcea, județul Dolj

Recorder.ro: Noua șefă ANAF a fost contabila firmei de curățenie din comuna Cârcea, județul Dolj

Jurnaliștii publicației Recorder.ro au descoperit detalii mai puțin știute din trecutul profesional al Mihaelei Triculescu, nouă șefă ANAF. 

Mihaela Triculescu (42 de ani) a fost numită la conducerea ANAF, una din instituțiile-cheie din România, după demiterea lui Ionuț Mișa, la cererea lui Eugen Teodorovici. În comunicatul care anunță numirea lui Triculescu în fruntea Fiscului, Guvernul precizează că „este licențiată în economie la Universitatea din Craiova și în ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii”.

Pe internet nu există niciun CV al Mihaelei Triculescu, însă jurnaliștii de la Recorder.ro au descoperit că, în ultimii ani, aceasta a fost contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curățenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din județul Dolj. Potrivit aceleiași surse, Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, a confirmat că actuala șefă ANAF a fost contabilă în comuna doljeană, însă a refuzat să ofere mai multe detalii.

„A fost contabilă la noi și mai multe nu am ce să spun. Lăsați-mă să mă opresc aici”, a declarat Valerică Pupăză jurnaliștilor de la Recorder.

Începând cu anul 2014, Mihaela Triculescu a încercat să obțină în mai multe rânduri posturi în cadrul ANAF, însă a eșuat, Mai exact, potrivit jurnaliștilor de la Newsweek, de cinci ori a încercat să se angajeze la ANAF și de fiecare dată a picat proba orală.

Jurnaliștii de la Recorder au încercat să o contacteze pe Mihaela Triculescu, pentru a oferi detalii despre parcursul ei profesionar, însă aceasta nu a răspuns apelurilor.


Citește și:

Vești proaste pentru pensionari! Vor primi pensiile cu întârziere luna aceasta! Explicația oficială a ministrului Muncii

Close
Închide
  Close