Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Continuă lucrările la parcarea subterană de pe bulevardul Decebal. Care sunt noile restricții rutiere

Continuă lucrările la parcarea subterană de pe bulevardul Decebal. Care sunt noile restricții rutiere

Primăria Sectorului 3 anunță noi restricții rutiere, necesare pentru continuarea lucrărilor la parcarea subterană de pe bulevardul Decebal.

De Dragoș Tănase,

Astfel, începând cu data de 19 iunie, de la ora 10.00, se va închide circulația pe unele artere rutiere, iar pe altele se va institui sens unic:

  • închiderea totală a Bd. Decebal, între Str. Dristorului și Piața Muncii, precum și a străzilor ce acced în acest tronson;
  • închiderea Str. Matei Basarab, între Str. Popa Nan și Str. Delea Nouă, cu excepția riveranilor;
  • instituirea circulației în sens unic pe Str. Theodor Speranția, dinspre Str. Gh. Dem. Teodorescu spre Calea Călărași și pe Str. Agricultori, dinspre Str. Theodor Speranția spre Calea Călărași.
    Rute ocolitoare:
  • Piața Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Dristorului – Șos. Mihai Bravu;
  • Piața Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Delea Nouă – Str. Theodor Speranția – Calea Călărași.

Poliția Rutieră solicită conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

În același timp, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Lucrările la parcarea subterană de pe bulevardul Decebal au început anul acesta, la sfârșitul lunii martie.

Parcarea va avea un număr de 718 locuri, dintre care 30 vor fi destinate persoanelor cu dizabilităţi.Este vorba despre o investiție de aproape 120 de milioane de lei, votată anul trecut de consilierii locali.

FOTO: Forum.metrouusor.com (TibiV)


Citește și:
Video-experiment Libertatea | Șofer în centrul capitalei, caut loc de parcare gratuit!


Close
Închide
  Close