De Bobi Neacșu,

Anchetatorii au descins la 17 adrese unde se aflau suspecţii de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Gruparea de traficanţi de droguri din Bucureşti era formată din şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani. Aceştia se ocupau cu distribuţia de cocaină şi cannabis în Bucureşti, în special în zona cluburilor şi localurilor.

Anchetatorii au ridicat 150 de grame de cocaină, 600 de grame de cannabis, sumele de 26.000 de lei şi 350 de euro, un pistol, două cântare electronice de precizie, şapte telefoane mobile şi şapte cartele SIM.

Cei şapte bărbaţi au fost arestaţi preventiv, vineri, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti.

De asemenea, a mai fost destructurată o grupare care acţiona în Giurgiu.

Gruparea formată din cinci inculpaţi procura substanţe interzise în cantităţi mari din municipiul Constanţa cu intenţia de a le comercializa pe raza municipiului Giurgiu.

Substanţele psihoactive procurate sub formă de fragmente vegetale erau porţionate de aceştia în pacheţele-doze ambalate în hârtie, fiind vândute apoi consumatorilor la preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei, precizează comunicatul DIICOT.

Anchetatorii au descoperite şi ridicat droguri de mare risc şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, suma de 2.200 de lei, precum şi obiecte utilizate în activitatea de dozare, ambalare şi comercializare a drogurilor.

Citeşte şi:

Franța anunță primul deces din cauza coronavirusului în Europa

Din Londra, în cătunul Tarnița din Apuseni! Un român a dat traiul de corporatist din Anglia pe viața la țară în România. „Localnicii ar fi pariat că în satul lor n-o să mai vină nimeni”

Memoriile unui jurnalist din prima redacție Reuters din România, înființată după Revoluție. „Cel mai bun și cel mai cumplit deceniu din viața mea”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.