Mergi direct la conținut »
O asistentă de pe ambulanță a fost lovită în cap de soția pacientului la care se deplasase!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O asistentă de pe ambulanță a fost lovită în cap de soția pacientului la care se deplasase!

O asistentă de pe ambulanță a fost lovită în cap de soția pacientului la care se deplasase!

O asistentă de pe ambulanţă a fost lovită, duminică, în cap, de soţia pacientului la care se deplasase, în Oradea. Femeia care a agresat asistenta, în timp de înjura medicii în general, a fost amendată cu 1.000 de lei.

Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor, a declarat că o asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor a suferit o agresiune, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu a ajuns în UPU, a anunțat mediafax.

Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a declarat că poliţiştii au intervenit în urma unui apel la 112, iar asistenta medicală a declarat că nu doreşte să depună plângere penală.

Incidentul a avut loc ieri pe strada Sovata din Oradea. Asitenta s-a dus să le deschidă ușa blocului colegilor ei de la ambulanță care veneau cu targa, dar atunci a fost atacată de soția pacientului, care a lovit-o cu pumnii în cap.

Agresoarea a înjurat tot timpul medicii și personalul de pe ambulanță.


Sociologul Dan Dungaciu, despre criza politică din Republica Moldova. „Absența României în Republica Moldova arată un eșec de proporții”

Close
Închide
  Close