MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

FOTO | O bunică a mâncat timp de 11 ani doar alimente crude. Ce spune despre acest stil de viață

Distribuie

Heather Hill, 56 de ani, din Uxbridge, Canada, a avut dintotdeauna o pasiune pentru mâncarea sănătoasă și pentru fitness, dar acum 11 ani a adoptat o dietă raw vegană despre care spune că i-a transformat viața. 

Femeia care are patru nepoți a fost asistentă medicală. Când avea 30 de ani, Heather a devenit vegetariană, iar în ani 2016 ea s-a orientat spre dieta raw vegană, care implică consumul de alimente crude și care nu sunt procesate la mai mult de 46 de grade.

Heather spune că dieta raw a făcut-o mai fericită

Heather a povestit că se simte mult mai plină de energie, are mai puține dureri, se simte mai fericită și nu se mai teme să îmbătrânească, potrivit Daily Mail.

Regimul alimentar îi permite lui Heather să aibă energia de a facă exerciții fizice în fiecare zi. Ea practică pilates, yoga, înotul, ciclismul și urcă pe munte.

Femeia de 56 de ani face exerciții fizice în fiecare zi

Bunicuța care are 12,5 de mii de urmăritori pe Instagram spune că dieta raw nu presupune, așa cum cred mulți oameni, să mănânci doar salate.

„Mâncarea mea preferată este pizza. De fiecare dată o prepar diferit, în funcție de ce am prin bucătărie”, povestește canadianca.

Heather are patru nepoți 

Foto: NORTHFOTO


La doar 10 ani, o elevă de clasa a patra a prezentat prima ei expoziție de tablouri. „Nu obosesc niciodată, pentru că pictura este parte din mine”


 

Citește mai multe despre Dieta pe Libertatea.

Comentarii