Mergi direct la conținut »
O femeie din Vrancea, mamă a unui copil, s-a sinucis. Soțul italian a găsit-o spânzurată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Vrancea, mamă a unui copil, s-a sinucis. Soțul italian a găsit-o spânzurată

O femeie din Vrancea, mamă a unui copil, s-a sinucis. Soțul italian a găsit-o spânzurată

Un italian însurat cu o femeie din Vrancea, la care se șu mutase, a avut un șoc în noaptea de marți spre miercuri. El și-a căutat nevasta, care nu se mai întorsese în pat. A găsit-o spânzurată de o grindă  a casei din localitatea Costești, unde stăteau.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, mamă a unui copil, s-a spânzurat. O vecină a anunțat tragedia la 112. Bărbatul italian nu știa, probabil, cum să vorbească cu operatorii de la numărul de urgență 112, a precizat monitorulvn.ro.

În timpul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, bărbatul s-ar fi trezit din somn și ar fi constatat că soția sa nu se afla în pat. După ce a căutat-o prin casă, bărbatul a ieșit în curtea casei unde a găsit-o pe femeie spânzurată de o grindă.

Locuiau cu tatăl femeii în aceeași casă

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cei doi aveau un copil și locuiau în aceeași casă cu tatăl femeii.

„La data de 20 martie a.c., ora 03.46, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o femeie, din comună, s-a spânzurat în curtea locuinței.

Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au găsit femeia în cauză, spânzurată de o grindă din curtea casei. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a precizat biroul de presă al IPJ Vrancea.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

 
 
Close
Close
Închide