Mergi direct la conținut »
O femeie româncă din Italia și-a răpit propriul copil! Ea fusese decăzută din drepturile părintești
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie româncă din Italia și-a răpit propriul copil! Ea fusese decăzută din drepturile părintești

O femeie româncă din Italia și-a răpit propriul copil! Ea fusese decăzută din drepturile părintești

O femeie româncă e căutată de autoritățile din Italia fiindcă și-a răpit copilul de doi ani. Femeia fusese decăzută din drepturile părintești și a fost în vizită la copilul instituționalizat la o unitate din Meta din Sorrento, lângă Napoli.

Profitând de neatenția personalului, femeia și-a răpit propriul copil. Carabinierii au înconjurat orașul și scotocesc după femeie și după fiul ei, a anunțat rotalianul.com.

Tribunalul pentru Minori l-a încredințat pe micuț unei instituții specializate, dar mama l-a răpit azi. Femeia este cercetată pentru fapte penale. Autoritățile presupun că mama vrea să ajungă la Napoli.

Gările și aeroporturile din împrejurimi sunt scotocite de autorități, deși este posibil ca femeia să utilizeze și o mașină.


 

INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Close
Închide
  Close