Mergi direct la conținut »
O fetiță de 9 ani din Vaslui a murit în brațele bunicii. Ultimele cuvinte ale Denisei: "Mamă, eu nu mor, că am încredere în Dumnezeu!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de 9 ani din Vaslui a murit în brațele bunicii. Ultimele cuvinte ale Denisei: "Mamă, eu nu mor, că am încredere în Dumnezeu!"

O fetiță de 9 ani din Vaslui a murit în brațele bunicii. Ultimele cuvinte ale Denisei: „Mamă, eu nu mor, că am încredere în Dumnezeu!”

Destin înfiorător pentru o fetiță de doar 9 ani din localitatea vasluiană Dimitrie Cantemir. Denisa a murit în brațele bunicii, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Chinuită de durere, bătrâna care a crescut-o pe copilă încă de la șapte luni spune că așteptat ambulanța două ore, relatează observator.tv.

De Răzvan Mihalașcu,

Bătrâna din localitatea Dimitrie Cantemir spune că trăiește un coșmar. Femeia a mărturisit că s-a întors de la spitalul din Huși luni, în jurul prânzului, iar atunci Denisa, nepoata ei, s-a plâns că îi este rău.

„Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase. Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu”, a spus bunica Denisei.

Înecată în lacrimi, bătrâna își amintește ultimele cuvinte ale fetiței.

„I-am zis, Denisă mamă, tu mori. Şi mi-a zis: mamă, nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”, ar fi spus copila, înainte de a-și da ultima suflare.

Potrivit observator.tv, copila a suferit un stop cardio respirator, în momentul în care medicii de la prima salvare erau în curte.

În schimb, vremeanoua.ro scrie că fetița ar fi murit din cauza unei pneumonii puternice care s-a agravat luni dimineață. Bunica este în stare șoc pentru că mama Denisei a murit în condiții asemănătoare, în urmă cu nouă ani.

sursă foto: vremeanoua.ro


Citește și:

Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”

Declarația unui medic de la Spitalul Ilfov, despre ginecoloaga falsă cu 8 clase: „Făcea noduri la artere și vene. Îți trebuie o specializare de chirurgie să faci lucrul ăsta”

Reacția lui Darius Vâlcov după ce a fost acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. „Răspunsul meu este simplu: exclus!”


 

Close
Închide
  Close