De Răzvan Mihalașcu,

Bătrâna din localitatea Dimitrie Cantemir spune că trăiește un coșmar. Femeia a mărturisit că s-a întors de la spitalul din Huși luni, în jurul prânzului, iar atunci Denisa, nepoata ei, s-a plâns că îi este rău.

„Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase. Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu”, a spus bunica Denisei.

Înecată în lacrimi, bătrâna își amintește ultimele cuvinte ale fetiței.

„I-am zis, Denisă mamă, tu mori. Şi mi-a zis: mamă, nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”, ar fi spus copila, înainte de a-și da ultima suflare.

Potrivit observator.tv, copila a suferit un stop cardio respirator, în momentul în care medicii de la prima salvare erau în curte.

În schimb, vremeanoua.ro scrie că fetița ar fi murit din cauza unei pneumonii puternice care s-a agravat luni dimineață. Bunica este în stare șoc pentru că mama Denisei a murit în condiții asemănătoare, în urmă cu nouă ani.

sursă foto: vremeanoua.ro


Citește și:

Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”

Declarația unui medic de la Spitalul Ilfov, despre ginecoloaga falsă cu 8 clase: „Făcea noduri la artere și vene. Îți trebuie o specializare de chirurgie să faci lucrul ăsta”

Reacția lui Darius Vâlcov după ce a fost acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. „Răspunsul meu este simplu: exclus!”