atentat in BarcelonaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE sâmbătă ora 08.45: Șoferul care a provocat masacrul din Barcelona este în continuare căutat de autorități, chiar dacă, vineri seara se spunea că acesta ar fi fost Moussa Oukabir, adolescentul ucis la Cambrils, scrie BBC News.

Revista Der Spiegel despre sistemul de transfer al tinerilor germani cu probleme în România: ”Mă simt ca Dumnezeu”, a spus tânărul neamț judecat pentru uciderea unei pensionare din România
Recomandări
Revista Der Spiegel despre sistemul de transfer al tinerilor germani cu probleme în România: ”Mă simt ca Dumnezeu”, a spus tânărul neamț judecat pentru uciderea unei pensionare din România

Autorul atacului de la Barcelona, care a ucis 13 persoane, ar putea fi, însă, în viață anunță autoritățile spaniole care continuă acțiunile de căutare.

Polițiștii îl caută pe Younes Abouyaaqoub, născut în Maroc, în vârstă de 22 de ani, care locuia în orașul Ripoll, la nord de Barcelona. Anchetatorii cred că gruparea teroristă planificase atacuri mai sofisticate, dar explozia de miercuri, din orașul Alcanar le-a dat planurile peste cap, așa că s-au hotărât să folosească o metodă mult ami simplă.

Publicația El Pais scrie că mai mult ca sigur, Abouyaacoub era liderul celulei teroriste și el planificase totul.

UPDATE 23.50: Poliția spaniolă a anunțat că a identificat trei marocani, împușcați de poliție în urma atacului de la Cambrils. 

Este vorba despre Moussa Oukabir, Said Aallaa și Mohamed Hychami, în vârstă de 17, 18 și, respectiv, 24 de ani. Toți locuiau într-o localitate din nordul regiunii, Ripoll, potrivit poliției. Anterior, presa spaniolă a scris că Moussa Oukabir, cel care ar fi condus duba pe Las Ramblas, a fost ucis de polițiști în urma atacului din Cambrils.

Biserica Adventistă nu susține Bac-ul la Religie. Biserica Catolică explică de ce se opune diversității în școli și dă exemple din desene animate de pe Netflix