SUMAR

UPDATE 21 decembrie, 08.20: Poliţia germană este încă în stare de alertă, iar mai multe trupe au fost mobilizate pentru a căuta autorul atentatului de la Piaţa de Crăciun de la Berlin, după ce principala sa pistă s-a prăbuşit la aproximativ 24 de ore după ce un camion a intrat în mulţime şi a ucis 12 oameni, relatează AFP.

UPDATE 20 decembrie, 21.20: ISIS a revendicat din nou atacul, informează BBC News. Gruparea jihadistă Stat Islamic și-a asumat responsabilitatea pentru atacul din piaa de Crăciun de la Berlin, potrivit agenției sale de știri Amaq.

”Atacatorul din Berlin este un soldat al Statului Islamic şi a dus la capăt operaţiunea ca răspuns la apelul de a-i ataca pe cetăţenii din statele coaliţiei anti-ISIS”, se arată într-un comunicat al agenţiei Amaq, asociată grupării jihadiste din Siria şi Irak.

Iniţial, jihadiştii au revendicat atentatul luni noaptea pe mai multe conturi de Twitter asociate grupării Statului Islamic.

INTERVIU. „Când sicriele vor începe să se rostogolească, urletele mamelor nu vor mai putea fi ascunse”. Ce se întâmplă în Rusia după anunțul mobilizării parțiale
Recomandări
INTERVIU. „Când sicriele vor începe să se rostogolească, urletele mamelor nu vor mai putea fi ascunse”. Ce se întâmplă în Rusia după anunțul mobilizării parțiale

UPDATE 20 decembrie, 20.25: Poarta Brandenburg Gate este iluminată în culorile steagului Germaniei, dar și al Berlinului în memoria victimelor.

Brandenburg Gate illuminated in the aftermath of attack

UPDATE 20 decembrie, ora 20.10: Primarul Berlinului, Michael Mueller,  și cancelarul german, Angela Merkel, se află printre sutele de persoane ce iau parte la o slujbă în memoria victimelor atacului din piața de Crăciun, ce are loc la Kaiser Wilhelm Memorial Church, aflată chiar lângă locul atacului. „Împreună ne amintim de victimele acestui atac îngrozitor și suntem alături de rudele și familile lor în aceste momente dificile: nu sunteți singuri. Împărtășim durerea cu voi, întregul Berlin, întreaga lume liberă plânge victimele acestui atac laș și inuman”, a declarat primarul mulțimii adunate.

Angela Merkel și primarul Berlinului la slujba în memoria victimelor de la Berlin

UPDATE 20 decembrie, ora 20.00: Poliția din Berlin a anunțat că suspectul pakistanez arestat după atacul de luni seară a fost eliberat din lipsă de dovezi. Autorul atacului este căutat în continuare. „Un bărbat arestat sub suspiciunea că a ucis 12 oameni intrând cu un camion în piața de Crăciun de la Berlin a fost eliberat”, a anunțat procurorul. „Investigația  nu a găsit sufieciente dovezi împotriva acuzatului”, a mai spus acesta. Procurorul a adăugat că suspectul a făcut mărturii în timpul audierii, dar a negat acuzațiile aduse.

Confesiunea Ioanei Aron. O femeie povestește care sunt mecanismele prin care violul rămâne nepedepsit. „12 ani mi-am zis că nu mi s-a întâmplat”
Recomandări
Confesiunea Ioanei Aron. O femeie povestește care sunt mecanismele prin care violul rămâne nepedepsit. „12 ani mi-am zis că nu mi s-a întâmplat”

UPDATE 20 decembrie, ora 19.40: Președintele Obama a vorbit luni noaptea la telefon cu cancelarul german, Angela Merkel, pentru a-i transmite condoleanțe, a anunțat Casa Albă marți într-un comunicat.

Obama a descris incidentul cu camionul din piața de Crăciun ca un „presupust atac teorrist oribil”, precizând că SUA sunt pregătite să ofere asistență investigatorilor germani.  El a adăugat că nici un atac nu trebuie să afecteze determinarea noastră şi a aliaţilor germani de a înfrânge terorismul în toate formele.

UPDATE 20 decembrie, ora 19.05: Publicația Der Spiegel informează că soferul polonez al camionului, care a fost luat ostatic, Lukasz Urban, a murit de la o singură împușcătură în cap cu o armă de calibru mic și era deja mort în momentul în care teroristul a intrat cu mașina în mulțimea de la târgul de Crăciun. Potrivit jurnaliștilor germani, atacatorul a condus de câteva ori în jurul târgului îaninte să-și ducă planul la capăt, iar apoi a coborât și a luat-o la fugă. Un martor susține că l-a urmărit, însă i-a pierdut urma în parcul Tiergarten.Ulterior un pakistanez a fost arestat la Monumentul Victory, pe baza descrierii martorului.

UPDATE 20 decembrie, ora 19.00: Autoritățile din Berlin au anunțat că 24 de persoane dintre cele 48 rănite în atacul de luni, au părăsit spitalul și s-au întors la familile lor. Cu toate acestea, ministrul german de interne a anunțat că 18 persoane sunt în continuare în stare extrem de gravă. Oamenii legii au anunțat, de asemenea, că au identificat șase dintre cele 12 persoane ucise, iar aceștia sunt cetățeni germani.Poliția caută încă atacatorul, care ar putea fi chiar și o femeie.

Cum ajunge un parc să nu mai aparțină cetățenilor. Cazul Grozăvești, împărțit între SRI și investitori imobiliari apropiați unui fost primar PDL
Recomandări
Cum ajunge un parc să nu mai aparțină cetățenilor. Cazul Grozăvești, împărțit între SRI și investitori imobiliari apropiați unui fost primar PDL

UPDATE 20 decembrie, ora 17.50: Probele ADN şi de sânge prelevate din cabina camionului care a a intrat în plin în mulţime luni seară, la Berlin, nu corespund cu cele prelevate de la refugiatul de 23 de ani arestat după atac, informează Daily Mirror.

UPDATE 20 decembrie, ora 16.15: Românca dată dispărută de mama ei, care nu reușea să ia legătura cu aceasta, a fost găsită, a anunțat ambasadorul României la Berlin.

UPDATE 20 decembrie, ora 16.10: Angela Merkel a ajuns la locul tragediei. Între timp, autoritățile au anunțat că șase germani se numără printre victimele atacului.

UPDATE 20 decembrie, ora 16.00: Autoritățile germane au anunțat că nicio grupare teroristă nu a revendicat atacul. De altfel, este posibil ca atacatorul să fi fost un „lup singuratic”. Totodată, oficialii au apărat decizia de a nu înconjura târgurile de Crăciun cu ridicat garduri din beton, pentru a izola cât mai bine zonele care atrag numeroși vizitatori în perioada Sărbătorilor de Iarnă, mai ales că acestea erau considerate ținte. Departamentul de Stat american a emis în noiembrie o avertizare în care îi sfătuia pe cetățenii săi să fie atenți la piețele și târgurile de Crăciun.

UPDATE 20 decembrie, ora 13.50: Şoferul polonez al cărui camion a fost furat a fost identificat drept Lukasz Urban, în vârstă de 37 de ani.

UPDATE 20 decembrie, ora 15.30: MAE a anunțat că nu a primit încă nicio solicitare de asistență consulară, însă pe rețelele de socializare mai mulți români care au vizitat Piața de Crăciun care a fost ținta atacului terorist spun că au întâlnit conaționali, care lucrau în Piață și chiar aveau căsuțe acolo. În același timp, nu au apărut nici informații despre naționalitatea victimelor atacului terorist, în urma căruia 12 oameni au murit și aproximativ 50 au fost răniți.

UPDATE 20 decembrie, ora 15.00: Șeful Poliției din Berlin confirmă informațiile apărute în presa germană și anume că autoritățile nu sunt singure că au arestat autorul atacului. În plus, pe hainele pakistanezului arestat nu au fost găsite nicio urmă de sânge, așa cum ar fi trebuit având în vedere că șoferul polonez al camionului a fost găsit împușcat în cabina vehiculului.

UPDATE 20 decembrie, ora 14.20: Autorul atacului din Berlin este liber și înarmat, anunță presa germană. Un oficial din poliție a afirmat că cel responsabil de tragedia de la Piața de Crăciun nu a fost prins. „Adevăratul atacator este încă în libertate și ar putea să comită un nou atac”, scrie welt.de. Informația nu a fost confirmată încă de autorități, dar apare după ce ministrul german de interne a declarat că pakistanezul arestat neagă orice implicare.

UPDATE 20 decembrie, ora 14.00: Tânărul din Pakistan, acuzat că a condus camionul cu caer a intrat în Piața de Crăciun, a negat orice implicare în atentat, a anunțat ministrul german de Interne. Totodată, Thomas de Maizière a afirmat că arma cu care a fost împușcat șoferul camionului nu a fost găsită.  Presa germană scrie că suspectul aflat în custodie ar putea să nu fie cel responsabil de atac, având în vedere că acesta neagă toate acuzațiile aduse. De altfel, poliția din Berlin a îndemnat oamenii să fie vigilenți.

Autoritățile au îndepărtat camionul de la locul tragediei din Berlin

Autoritățile au îndepărtat camionul de la locul tragediei

UPDATE 20 decembrie, ora 12.00: „Am vorbit cu rudele victimelor, cu supraviețuitorii. Vreau să transmit că întreaga țară este alături de voi și vă împărtășim durerea. Sperăm că veți putea trece peste această tragedie. (…) În ceea ce privește ancheta, am încredere totală în cei care se ocupă de investigație. Cei vinovați vor răspunde în fața legii”, a afirmat Angela Merkel, în primul discurs rostit în urma atentatului de la Piața de Crăciun din Berlin.

„În acest moment, presupunem că ne confruntăm cu un atentat terorist”, a continuat cancelarul german, care a afirmat că va păstra în permanență legătura cu oficialii, pentru a fi la curent cu toate detaliile privind acest atac. Totodată, ea va merge la locul tragediei.

Angela Merkel a susținut prima conferință de presă, în urma atacului de la Piața de Crăciun din Berlin

Angela Merkel a susținut prima conferință de presă, în urma atacului de la Piața de Crăciun din Berlin

UPDATE 20 decembrie, ora 11.10: Apar detalii noi despre șoferul TIR-ului, care a fost găsit mort în cabina vehiculului. Acesta a murit după ce a fost împușcat. Astfel, o variantă este că atacatorul l-a ucis pe acesta, iar apoi a furat camionul.

UPDATE 20 decembrie, ora 10.55: Angela Merkel va face declarații de presă la ora 12.00. În acest timp, MAE român a anunțat că, până la acest moment, nu a fost înregistrată nicio solicitare de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români, iar Ambasada României la Berlin monitorizează în continuare situaţia, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară.

UPDATE 20 decembrie, ora 9.45: Autorul atentatului din Piața de Crăciun a fost identificat, potrivit presei germane. Este vorba despre un pakistan în vârstă de 23 de ani, numit Naved B. El a fost cazat în hangarul fostului aeroport, unde autoritățile germane au efectuat un raid. Mai mult, tânărul de 23 de ani a fost înregistrat în Germania pe 31 decembrie 2015, la Passau, în Bavaria. Era cunoscut pentru infracţiuni minore, dar nu existau suspiciuni de terorism. El avea un permis temporar de reşedinţă din iunie 2016.

autorul atentatului din piața de Crăciun de la Berlin, captură - welt.de

Foto: captură welt.de

UPDATE 20 decembrie, ora 9.40: Potrivit Die Welt, forţe speciale din cadrul poliţiei au descins într-un hangar din incinta fostului Aeroport Tempelhof din Berlin, în care se sunt cazaţi refugiaţi.

Autoritățile germane au efectuat un raid în hangarul unui fost avion

UPDATE 20 decembrie, ora 9.00: Compania poloneză de la care ar fi fost deturnat camionul a reușit să descopere câteva detalii despre ce s-a întâmplat cu vehiculul înainte de atacul de la Piața de Crăciun, prin intermediul informațiilor obținute prin satelit. Astfel, camionul a fost pornit și oprit de mai multe ori, înainte să pornească spre locul unde se desfășura târgul de Crăciun, scrie presa poloneză.

„Nu avem nicio informație despre ce s-a întâmplat cu șoferul nostru. Presa scrie că erau două persoane în cabină. Noi aveam doar o persoană, care mergea la Berlin, unde trebuia să descarce”, a afirmat managerul companiei de transport, Lukasz Wąsik.

Acesta a descris și care au fost ultimele acțiuni făcute la camionul care era urmărit prin satelit.

„La 15.44 cineva a încercat să-l pornească. În următoarea oră nu s-a întâmplat nimic. Următoarea tentativă a avut loc la 16.52, iar motorul a rămas pornit până la 17.37. În această perioadă, vehiculul nu s-a mutat. Se pare că au fost mai multe încercări. Apoi, camionul a început să se miște la 19.34 și a pornit spre Berlin”, a continuat managerul companiei poloneze.

De altfel, existau deja suspiciuni că vehiculul a fost furat.

„Motorul nu a fost oprit pentru a fi încălzit și a menține căldura în cabină, deoarece era frig. Este folosit alt sistem pentru asta. Se pare că cineva încerca să învețe cum să conducă acest vehicul și avea dificultăți să-l pună în mișcare”, a continuat managerul companiei poloneze, potrivit Money.pl.

Managerul companiei poloneze de unde era camionul folosit în atac arată o fotografie cu șoferul său, care a fost găsit mort în cabină

Managerul companiei poloneze de unde era camionul folosit în atac arată o fotografie cu șoferul său, care a fost găsit mort în cabină

UPDATE 20 decembrie, ora 8.50: Teama față de atentatele de amploare a alimentat dezbaterea politică în Germania privind politica Angelei Merkel de a primi refugiați. De altfel, populiştii de dreapta apreciază Merkel  şi-a pus în pericol ţara deschizând-o în 2015 celor aproape 900.000 de solicitanţi de azil originari în principal din lumea musulmană. Acest atac va reaprinde, cu siguranță, dezbaterile din țară. Citește AICI o cronologie a atacurilor teroriste care au avut loc în Germania, în ultimul an.

UPDATE 20 decembrie, ora 8.30: Poliția germană a anunțat că va susține o conferință de presă la ora locală 13.00, ora 14.00 – ora României. În acest timp, camionul va fi transportat de la locul tragediei, iar autoritățile au cerut oamenilor să nu facă poze, din respect pentru victime. Totodată, un moment de reculegere va avea loc la biserica Gedächtnis Kirch, aflată în apropiere de locul tragediei.

UPDATE 20 decembrie, ora 8.12: Până în acest moment, autoritățile germane nu au dat mai multe informații despre cele 12 persoane ucise la târgul de Crăciun de la Berlin. Autoritățile au afirmat că bărbatul găsit decedat în camion a fost identificat drept un cetățean polonez. De altfel, camionul a fost furat de la o companie poloneză, iar directoul a spus că a pierdut legătura cu șoferul său și că se teme că vehiculul a fost deturnat.

UPDATE 20 decembrie, ora 7.22: Poliția din Berlin a catalogat incidentul drept „un atac terorist” și că ancheta în acest caz pare să arate că vehiculul a fost condus intenționat în mulțime, în Piața de Crăciun. Anterior, ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a ezitat să catalogheze evenimentul drept un „atac terorist”. „Interogăm un suspect. Nu știm nimic despre trecutul său, dar nu vom avea liniște până când nu clarificăm totul”, a afirmat acesta. ”Nu vreau să folosesc cuvântul ‘atac’ încă, pentru moment”, a declarat el pentru postul ARD.

atentat in piata de craciun din berlin

UPDATE 20 decembrie, 7:15: Președintele-ales al SUA a condamnat atacul din Berlin, soldat cu 12 morți și 48 de răniți, pe care l-a atribuit unor ”terorişti islamişti” înainte ca autorităţile germane să anunţe cine este vinovat, relatează Reuters.

”Terorişti islamişti ISIS  măcelăresc încontinuu creştini în comunităţile şi lăcaşurile lor de cult în cadrul jihadului lor global”, a declarat Trump, citat într-un comunicat.

Totodată, într-un mesaj postat pe Twitter, el a scris că atacul din Germania, alături de cel din Turcia şi cel din Elveţia arată că lucrurile ”nu fac decât să se înrăutăţească”. ”Lumea civilizată trebuie să-şi schimbe gândirea!”, a îndemnat preşedintele-ales american.

UPDATE 3.25: Ultimul bilanţ anunţat de autorităţi: 12 morţi şi 48 de răniţi. Un bilanţ anterior anunţa nouă morţi şi aproximativ 50 de răniţi.

Potrivit unor informaţii apărute în presa din Germania, neconfirmate oficial, şoferul care a intrat cu camionul în mulţime este un refugiat din Pakistan care a ajuns în Germania la începutul acestui an. Publicaţia Die Welt spune că bărbatul a ajuns în ţară pe 16 februarie şi că era cunoscut autorităţilor pentru incidente minore, care nu au avut legătură cu terorismul.

UPDATE 2:01 Firma de care aparţine camionul spune că şoferul angajat al companiei este dat dispărut şi că firma din Berlin unde ar fi trebuit să ajungă produsele din oţel transportate de TIR nu le-a mai primit. „Am pierdut contactul cu şoferul în jurul orei locale 15:00. Nu ştim dacă a fost luat ostatic sau a fost ucis”, a transmis firma poloneză.

Între timp, ministrul german de Interne ezită să catalogheze evenimentul din Piaţa de Crăciun din Berlin drept un atentat terorist, dar spune că sunt indicii că incidentul a fost intenţionat.

UPDATE 1:41 Operaţiunea de salvare de la locul tragediei a fost finalizată. Numărul persoanelor decedate a rămas 9, iar 45 de persoane au fost spitalizate, au anunţat autorităţile.

UPDATE 1:32 Poliţia din Berlin suspectează că TIR-ul care a intrat în mulţime a fost furat de pe un şantier din Polonia. Cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu vehiculul şi şoferul angajat al firmei de care aparţinea camionul sunt încă în derulare.

UPDATE 1:06 Camionul era încărcat cu oţel, în momentul în care a plecat din Italia spre Polonia. Încărcătura, potrivit experţilor, a făcut ca vehiculul să fie mult mai periculos, în cazul unui impact.

UPDATE 00:55 Ministrul de Interne francez, Bruno Le Roux, a anunţat că a sporit măsurile de securitate la toate târgurile de Crăciun din Franţa, în urma atacului din Piaţa de Crăciun din Berlin.

UPDATE 00:31 Patronul firmei de transport care deţine camionul a spus pentru presa din Germania că şoferul este vărul său, dar că acesta ar fi fost incapabil să comită un astfel de gest. Totodată, el spune că este posibil ca vehiculul să fi fost furat. Camionul venea din Italia şi se îndrepta spre Polonia, cu o oprire în Berlin.

UPDATE ora 00:16 Potrivit unor mesaje publicate pe Twitter, atacul din Berlin ar fi fost revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic. Informaţia nu a fost însă verificată şi nu a fost preluată de presa din Germania sau de o agenţie de presă internaţională. De altfel, mai multe mesaje publicate ulterior pe reţeaua de socializare spun că informaţiile potrivit cărora atacul a fost revendicat de gruparea teroristă sunt false.

UPDATE ora 00:06 Ministrul de Interne din Berlin a spus că nu este clar în acest moment care sunt motivele din spatele incidentului, dacă a fost sau nu un atentat.

UPATE ora 23:42 Autoritățile germane spun că este posibil ca șoferului să i se făcut rău la volan, dar și că numărul de înmatriculare al TIR-ului este fals.

UPDATE ora 23:18 Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului Angela Merkel, pe Twitter: ”Suntem în doliu pentru cei care au decedat și sperăm ca răniții să poată fi salvați”.

UPDATE ora 23:00 Potrivit BBC, un pasager al TIR-ului a decedat în urma impactului

UPDATE ora 22:47 SUA au lansat recent un avertisment pentru cetățenii americani cu privire la riscul extrem de ridicat de comitere a unor atacuri teroriste în Europa. ”Cetăţenii americani ar trebui să dea dovadă de atenţie sporită la festivalurile de sărbători, la evenimente şi la târguri”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat. Diplomaţii americani susţin că există informaţii credibile care indică că jihadiştii Statului Islamic continuă să organizeze atentate teroriste pe teritoriul Europei. Alerta de călătorie expiră pe data de 20 februarie 2017.

UPDATE ora 22:41 Șoferul camionului a fost prins.

UPDATE ora 22:40 Poliția îi avertizează pe oameni să stea în case și să nu răspândească informații legate de atac.

UPDATE ora 22:30 Unii martori îl descriu pe atacator ca fiind est-european. Camionul avea numere de înmatriculare din Polonia, mai exact, din orașul Gdansk.

UPDATE ora 22:27 Autoritățile au organizat puncte de infomare pentru rudele victimelor. De asemenea, forțele de ordine spun că se tem de o scurge de gaze, în urma impactului.

UPDATE ora 22:25 ”Putem confirma că dunt 9 decedați și mai mulți răniți. Mai mulți colegi sunt la Breitscheidplatz, pentru a investiga situația”, a anunțat un oficial din poliție, într-un mesaj, pe Twitter.

UPDATAE ora 22:24 Polițiștii îl caută pe șoferul camionului.

UPDATE ora 22:14 Un martor al incidentului a povestit cum s-a întâmplat tragedia din centrul Berlinului. ”Ne bucuram de luminițele de Crăciun și de vinul fiert. Eram gata să ne ridicăm și să plecăm, când am auzit un zgomot prelung și puternic. Am văzut în stânga noastră cum se prăvălesc luminițele și am văzut partea de sus a unui camion care se izbea de tot ce-i ieșea în cale – standuri, oameni. Am încercat să fugim cât mai repede într-un loc sigur. Din punctul meu de vedere mergea cu peste 60 km/h, nu era niciun drum în apropiere și nici nu dădea semne că are de gând să se oprească. Nu mi s-a mărut deloc un accident. Nu avea cum să fie un accident, era în mijlocul pieței. Tarabele la care se servea vin fiert au fost distruse, am văzut oameni plini de sânge aruncați la pământ”, a scris Emma Rushton pe Twitter.

UPDATE ora 22:12 Bilanțul temporar: 9 morți și cel puțin 50 de răniți.

UPDATE ora 22:00 Se pare că șoferul camionului ar fi reușit să fugă. Sunt aproximativ 50 de răniți, potrivit presei germane.

UPDATE ora 21:57 Publicația germană Die Welt scrie că de mai mult zile existau indicii cu privire la un posibil atentat.

Germania se afla oricum în alertă sporită, după două atacuri teroriste comise în luna iulie, care au fost revendicate de Statul Islamic. Un sirian de 27 de ani care solicitase azil a comis un atentat sinucigaş soldat cu 15 răniţi. Totodată, un afgan de 17 ani, tot solicitant de azil, a lansat un atac cu o macetă și a rănit cinci oameni.

UPDATE ora 21:51 Două persoane au murit și mai multe persoane au fost preluate de ambulanțe.

Atentat în Piața de Crăciun din BerlinIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22
Foto: EPA

15644643_10208120146903829_1241415111_n

Biserica Kaiser Wilhelm Memorial, unde s-a produs incidentul

UPDATE ora 21:48 Polițiștii germani spun că ar putea fi vorba despre un atentat.

Până în acest moment, se știe că ar fi vorba despre un accident la Piața de Crăciun de la Berlin. O persoană a murit și există mai mulți răniți. Zeci de ambulanțe au ajuns la locul incidentului. Piața de Crăciun a fost evacuat de polițiști.

15645561_10208119967539345_1262258749_n

Un incident asemănător s-a produs pe 14 iulie, de Ziua Națională a Franței. Mohamed Lahouaiej Bouhlel a semănat groază la Nisa și a transformat sărbătoarea de Ziua Națională a Franței într-o baie de sânge. Tunisianul a intrat  cu un camion în mulțimea adunată pentru a vedea focurile de artificii pe Promenade des Anglais, ucigând peste 84 de oameni și rănind alți 200.

Atacatorul a fost ucis de polițiști. Potrivit vecinilor, atacatorul era un om singuratic, depresiv și agresiv. Soția lui cu care avea trei copii, l-a părăsit în urmă cu doi ani și cei doi se aflau în plin divorț.

În ultimul an, teroriştii au lansat atentate teroriste sângeroase în Belgia, Franţa, Germania şi Turcia. Recent, Departamentului de Stat al SUA a avertizat că există riscul de atentate în Europa, în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
GSP.RO
Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
PROBLEME în cuplul regal! Decizia şoc luată de Regele Charles. Camillei nu i-a picat deloc bine
Playtech.ro
PROBLEME în cuplul regal! Decizia şoc luată de Regele Charles. Camillei nu i-a picat deloc bine
Acum totul e clar! Ce s-a întâmplat cu Patrick Mouratoglou și soția, după divorțul Simonei Halep
Viva.ro
Acum totul e clar! Ce s-a întâmplat cu Patrick Mouratoglou și soția, după divorțul Simonei Halep
Momentul accidentului din Cluj, în care Bogdan şi-a pierdut viaţa, surprins de camere. BMW-ul în care se afla tânărul s-a despicat pur şi simplu în două
Observatornews.ro
Momentul accidentului din Cluj, în care Bogdan şi-a pierdut viaţa, surprins de camere. BMW-ul în care se afla tânărul s-a despicat pur şi simplu în două
Mesajul la care nimeni nu se aștepta! Ce a scris Anamaria Prodan în ziua botezului fiului lui Reghecampf
Știrileprotv.ro
Mesajul la care nimeni nu se aștepta! Ce a scris Anamaria Prodan în ziua botezului fiului lui Reghecampf
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Bivolii sunt dezamăgiți de prieteni
FANATIK.RO
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Bivolii sunt dezamăgiți de prieteni
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă: "Ai filmat?"
Orangesport.ro
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă: "Ai filmat?"
Horoscop 25 septembrie 2022. Berbecii au la dispoziție o zi care aduce un dinamism special, care îi invită la modificarea condițiilor de trai
HOROSCOP
Horoscop 25 septembrie 2022. Berbecii au la dispoziție o zi care aduce un dinamism special, care îi invită la modificarea condițiilor de trai
Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): device-ul de care nu vei dori să te desprinzi
PUBLICITATE
Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): device-ul de care nu vei dori să te desprinzi