Mergi direct la conținut »
O româncă a fost înjunghiată de 25 de ori de iubitul ei. Ce pedeapsă a primit criminalul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă a fost înjunghiată de 25 de ori de iubitul ei. Ce pedeapsă a primit criminalul

O româncă a fost înjunghiată de 25 de ori de iubitul ei. Ce pedeapsă a primit criminalul

O femeie româncă, stabilită în Anglia, a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei. Acesta a înjunghiat-o de 25 de ori, în gât, în piept și în abdomen. Femeia a murit a doua zi, la spital.

Gediminas Jasinskas, în vârstă de 29 de ani, o amenințase pe românca Cristinei Magda-Calancea că „oriunde te vei duce, te voi găsi”. Teribila crimă a avut loc în septembrie anul trecut, a dezvăluit ziarulromanesc.net

Ucigașul a așteptat-o în garajul casei ei, în Norfolk. Când femeia a venit acasă de la serviciu, la ora 22:00, și a mers să-și pună bicicleta în garaj, bărbatul a înjunghiat-o mortal.

Închisoare pe viață

Cei doi ani fuseseră împreună timp de doi ani, însă relația se încheiase. Cristina Calancea i se plânsese fratelui său, Razvan Milea, că bărbatul îi face viața amară.

După despărțire, Jasinskas i-a trimis un mesaj româncei, în care a scris: „Nu pot să trăiesc fără tine. Oriunde te duci, te voi găsi”.

El a mai recunoscut în fața poliției că a atacat-o pe fosta sa iubită motivând că „și-a pierdut controlul”. A pledat vinovat și a fost condamnat la închisoare pe viață fără drept de eliberare înainte de 20 de ani.


2 morți și 14 răniți, dintre care 7 grav suferinzi, iar prefectul de Iași susține că nu trebuie «să facem un caz din asta»!

 
 
Close
Închide