Mergi direct la conținut »
O româncă a fost spulberată de o mașină în Italia. Fiica de 14 ani a asistat la sfârșitul mamei ei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă a fost spulberată de o mașină în Italia. Fiica de 14 ani a asistat la sfârșitul mamei ei

O româncă a fost spulberată de o mașină în Italia. Fiica de 14 ani a asistat la sfârșitul mamei ei

Florentina Ioniță, o româncă în vârstă de 38 de ani, a fost spulberată ieri de o mașină. Femeia se întorcea de la muncă pe bicicletă când a fost lovită de o mașină.

Fata victimei, în vârstă de doar 14 ani, a asistat la tragicul eveniment, fiind la câțiva metri în spatele mamei. Tragedia s-a întâmplat aproape de locuința familiei din localitatea Busco Ponte di Pave, din regiunea Treviso, a notat rotalianul.com.

Și cea care a ucis-o venea de la muncă

Ea a fost ucisă pe loc de o mașină Skoda condusă de o femeie de 40 de ani. Și femeia care a lovit-o se întorcea acasă de la muncă și mergea în aceeași direcție de mers. Medicii de pe ambulanță n-au mai putut face nimic pentru românca aruncată de pe bicicletă.

„Rezidentă de mulți ani în provincia Treviso, românca era o persoană respectată și iubită de toți cei care o cunoșteau”, au scris cei de la fanpage.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close