Mergi direct la conținut »
O româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul care o înșelase publicând imagini compromițătoare cu acesta. A fost chemată în fața instanței
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul care o înșelase publicând imagini compromițătoare cu acesta. A fost chemată în fața instanței

O româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul care o înșelase publicând imagini compromițătoare cu acesta. A fost chemată în fața instanței

Roxana M, o tânără româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul ei. A luat telefonul iubitului ei când acesta dormea și a găsit poze compromițătoare cu acesta, în compania altei românce, iar răzbunarea a fost cruntă.

Roxana M., în vârstă de 26 de ani, după ce a realizat că fusese înșelată, a decis că e cazul să se răzbune pe prietenul ei și a trimis pozele compromițătoare ale acestuia rudelor și prietenilor, dar le-a postat și pe Facebook. Pozele au ajuns inclusiv pe stite-uri dedicate adulților, a notat observator.tv.

Roxana M. a ajuns însă în fața justiției, fiindcă fostul ei partener și femeia cu care acesta apărea în respectivele poze au dat-o în judecată.

Va face muncă în folosul comunității

La proces, tânăra care apărea în respectivele imagini cu conținut sexual a explicat că familia a crezut că ea se prostituează în Anglia și apariția lor în mediul online i-a adus numai necazuri. Mai mult, ea a fost abordată de diverși bărbați, care i-au oferit bani în schimbul unor favoruri sexuale.

Roxana M. a motivat că a vrut să se răzbune fiindcă astfel s-a încheiat o relație a ei care dura de patru ani. Roxana M. a mai susținut că urma să se căsătorească, dar, după ce a găsit acele poze, a terminat acea relație.

Ea a recunoscut în fața instanței că a realizat că a făcut o greșeală, dar a făcut-o ca răzbunare. Roxana M. a fost condamnată la 120 de ore de muncă neplătită în folosul comunității și 15 zile de reabilitare.

Tânăra nu va plăti nici daune, ci doar trebuie 170 de lire sterline, cheltuieli de judecată.


VIDEO VIRAL/ Cui a dat un tânăr bucureștean imobilizat în cărucior banii pe care doi trecători i-au oferit, confundându-l cu un cerșetor!

Close
Închide
  Close