Mergi direct la conținut »
O româncă din Italia a murit după ce a căzut într-o prăpastie. Trupul femeii, recuperat cu elicopterul / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Italia a murit după ce a căzut într-o prăpastie. Trupul femeii, recuperat cu elicopterul / VIDEO

O româncă din Italia a murit după ce a căzut într-o prăpastie. Trupul femeii, recuperat cu elicopterul / VIDEO

Trupul unei românce de 46 de ani a fost recuperat de salvatori dintr-o prăpastie din apropierea localității Castiglione d’Intelvi din Italia. Femeia a murit după ce s-a prăbușit în râpa adâncă de aproape 100 de metri. În cădere, ea a tras după ea și câinele familiei care a fost găsit mort.

De Răzvan Mihalașcu,

Românca ieșise joi seara să se plimbe împreună cu mătușa sa în Monte Gireglio, o zonă cu pajiști, păduri, dar și pante abrupte. În timp ce se întorceau spre casă, femeile s-au abătut de la traseul principal și au ajuns într-o zonă periculoasă, unde solul era foarte alunecos din cauza ploilor căzute în ultimele zile.

Femeia de 46 de ani a alunecat și a căzut aproape 100 de metri într-o prăpastie. În momentul în care pompierii au ajuns la ea cu ajutorul elicopterului, românca era deja moartă, scrie Rotalianul.

Operațiunea de recuperare a trupului femeii a durat mai multe ore și s-a încheiat spre miezul nopții.

Femeia româncă decedată lucra ca asistentă medicală și locuia împreună cu familia la Castiglione dIntelvi.

Știați că  o bandă de români din Fetești și Ţăndărei este acuzată de furturi de 2 milioane de Euro în Italia?

sursă foto: captură video


Citește și:

„Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, „și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

Close
Închide
  Close