Mergi direct la conținut »
O bandă de români din Fetești și Ţăndărei, furturi de 2 milioane de Euro în Italia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O bandă de români din Fetești și Ţăndărei, furturi de 2 milioane de Euro în Italia

O bandă de români din Fetești și Ţăndărei, furturi de 2 milioane de Euro în Italia

O bandă de români din Țăndărei și Fetești e acuzată de furturi de 2 milioane de Euro, în Italia.  Cei 10 hoți arestați sunt atât femei, cât și bărbați și  jefuiau bătrâni, însă au dat și o lovitură la un magazin de bijuterii.

O masivă operațiune a poliției italiene, în provincia Verona, a avut drept țintă o rețea de hoți români, care au dat jafuri în serie. Potrivit ziarului Venezia Today, hoții aveau legături cu gruparea de infractori români cărora le-au fost confiscate 1600 de mașini, tot în urma acțiunii poliției italiene.

Banda de hoți a comis sute de jafuri, cele mai multe prin metoda îmbrățișarea. Potrivit anchetatorilor, românii pândeau în mașini, selectând victime din rândul bătrânilor. De cele mai multe ori, o femeie se apropia de victimă și îi cerea informații, apoi, sub pretextul mulțumirii, o îmbrățișa și săruta, distrăgându-i atenția în timp ce îi fura ceasul ori bijuteriile, potrivit Observator.tv.

Unul dintre jafuri au fost comise de ei într-o benzinărie din Verona, în septembrie anul trecut. O româncă și complicele ei au venit cu o mașină. Tânăra s-a apropiat de un client, căruia i-a cerut o informație, apoi l-a luat de mână, l-a îmbrățișat și l-a sărutat. I-a furat însă și un ceas Rollex de 40 de mii de Euro.

Citește și

Efectele plecării companiei Telekom din România. Peste 8 milioane de români stau cu sufletul la gură

 
 
Close
Închide
  Close