Mergi direct la conținut »
O tânără de 19 ani a murit, în urma unui grav accident rutier petrecut în Capitală (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O tânără de 19 ani a murit, în urma unui grav accident rutier petrecut în Capitală (VIDEO)

O tânără de 19 ani a murit, aseară, decedat după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autovehicul pe strada  Televiziunii din București, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

De Dragoș Tănase,

„În jurul orei 22,30, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Str. Mărgelelor către Str. Drumul Ciorogârla, când a ajuns la intersecţia cu Bd. Anul 1864, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ‘cedează trecerea’ şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe Bd. Anul 1864. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unei femei în vârstă de 19 ani, pasageră în primul autovehicul”, precizează Brigada Rutieră, citată de Digi 24.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi a rezultat că aceştia nu consumaseră băuturi alcoolice. Ei au fost conduşi la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în vederea recoltării de probe biologice.

La sfârșitul lunii martie, un șofer de 19 ani a provocat un accident în care a murit fratele lui. Tânărul abia își luase permisul și urma să plece la muncă în străinătate.

VIDEO – Digi 24

FOTO – România TV (Captură video)


Citește și… FOTO | O tânără de 19 ani care supraviețuise unui atac armat s-a sinucis. S-a simțit vinovată că trăia

O româncă în vârstă de 19 ani a fost înjunghiată și abandonată în fața unui spital din Napoli!

O tânără de 19 ani a câștigat peste 300 de mii de euro găsind nume pentru copiii unor străini


 

Close
Închide
  Close