MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 10:54

O tânără din Tulcea şi-a pierdut rucsacul în care se aflau peste 10.000 de lei. Incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp

Distribuie

O tânără din Tulcea şi-a pierdut rucsacul în care se aflau peste 10.000 de lei. Fata şi-a lăsat rucsacul plin cu bani pe maşină. În momentul în care mașina a demarat spre ieșirea în DN 39, rucsacul a căzut de pe mașină.

Totul s-a întâmplat în seara de duminică, 12 august a.c., în jurul orei 21.00. Doi tineri au oprit în comuna Agigea, pe strada Nicolae Titulescu, iar în momentul în care s-au urcat în mașină, femeia și-a uitat rucsacul pe autoturism.

Bagajul a fost luat de un bărbat, care a mers la cel mai apropiat magazin alimentar și l-a înmânat vânzătoarei. Aceasta a sunat la Poliția Locală Agigea, iar într-un timp foarte scurt, un poliţist local s-a prezentat la faţa locului şi a controlat rucsacul, potrivit Observator.tv. Rucsacul a fost preluat de Poliția Locală Agigea, care a demarat procedurile legale pentru găsirea proprietarului. În numai câteva minut, polițistul local a găsit-o pe aparținătoarea bagajului, prejudiciul acesteia fiind astfel recuperat.

Citește și

ANALIZĂ / Ce spun economiștii despre dublarea pensiilor: 'O utopie. Nu se poate așa ceva!'

Citește mai multe despre pierdut, rucsac și Tulcea pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii