Mergi direct la conținut »
O tânără se dădea polițistă și cerea șpăgi imense pentru a facilita angajări în instituție. Ce pedeapsă a primit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără se dădea polițistă și cerea șpăgi imense pentru a facilita angajări în instituție. Ce pedeapsă a primit

O tânără se dădea polițistă și cerea șpăgi imense pentru a facilita angajări în instituție. Ce pedeapsă a primit

Andreea Rotari, o tânără în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, județul Suceava, s-a dat drept polițistă și a pretins șpăgi uriașe promițând facilitarea angajării în respectiva insituție, a anunțat suceavanews.com.

Ea a fost condamnată marți de Tribunalul Suceava la 1 an, 10 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de influență. De asemenea, ea va trebui să presteze muncă în folosul comunității pentru 30 de zile.

Fata a comis infracțiunile în cursul anului 2016, când avea doar 19 ani. 

A luat șpăgi imense

Fata a reușit să convingă o persoană că îi va pune „o pilă” și o va ajuta la angajare în sistemul polițienesc atât pe persoana respectivă, cât și pe fiica ei. Pentru aceste „servicii” ea a primit 17.400 lei. Șpaga a fost luată în perioada ianuarie – aprilie 2016.

În același mod a păcălit și persoana I.A., din Suceava, care i-a dat numai 6.400 de lei pe 27 martie 2016. Ea a fost prinsă în flagrant recent, primind încă 650 de lei mită în interiorul unui centru comercial din Suceava.

O altă polițistă, de data aceasta una reală, a reușit să facă o intervenție care s-a viralizat.


VIDEO/ Brigitte Năstase se pregătește să devină din nou mamă! Face tratament ca să rămână gravidă cu noul ei soț. „Prioritatea noastră este să facem un copil”

Unul din simbolurile mișcării #Rezist, postare șocantă după moartea jandarmeriței spulberate pe trecerea de pietoni! „One more down!”

Primele declarații ale Simonei Halep, după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill: „Mă așteptam. Momentan nu am nici un nume, n-am vorbit cu nimeni

Close
Închide
  Close