Mergi direct la conținut »
Unul din simbolurile mișcării #Rezist, postare șocantă după moartea jandarmeriței spulberate pe trecerea de pietoni! „One more down!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unul din simbolurile mișcării #Rezist, postare șocantă după moartea jandarmeriței spulberate pe trecerea de pietoni! „One more down!”

Unul din simbolurile mișcării #Rezist, postare șocantă după moartea jandarmeriței spulberate pe trecerea de pietoni! „One more down!”

Cristian Dide, considerat unul dintre simbolurile mișcării #Rezist, a publicat un mesaj șocant pe rețeaua de socializare, după moartea jandarmeriței din Suceava care a fost spulberată pe trecerea de pietoni, împreună cu copilașul ei aflat în cărucior. 

„One more down! Du-te după Giani”, a scris Cristian Dide pe Facebook, alături de știrea despre moartea jandarmeriței, distribuită pe rețeaua de socializare.

Postarea sa a primit imediat sute de reacții negative, mulți reproșându-i faptul că se bucură de moartea femeii și cerându-i să șteargă mesajul de pe Facebook. Însă, în fața valului de reacții negative, Cristian Dide a răspuns cu un nou mesaj șocant. „Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a scris Dide, răspunzându-le celor care l-au criticat.

 

Irina Cristina Airinei (40 de ani) a fost spulberată pe trecerea de pietoni, miercuri, în Suceava, alături de copilașul ei, aflat în cărucior. Copilul, o fetiță în vârstă de un an şi şase luni, este în comă şi se zbate între viaţă şi moarte. Autorul accidentului mortal este un tânăr de 26 de ani, care a recunoscut că a condus cu viteză. Bărbatul a fost reținut de polițiști.


CITEȘTE ȘI:

Mesajul viral al unei românce pentru polițista care a prins hoțul ce-i furase telefonul

Close
Închide
  Close