MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 23:45

O turistă din Franța a fost acuzată de crimă în Spania: și-a strangulat prietena într-o excursie. Detalii cutremurătoare

Distribuie

O femeie din Franța, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzată că și-a omorât prietena, o femeie în vârstă de 58 de ani, în timpul unei excursii pe care ambele o făceau în Spania.

Detaliile cutremurătoare de la această teribilă dramă au fost oferite de cei de la abc.es.

A strangulat-o în mașină și a abandonat-o pe un câmp

Cele două femei au mers în Spania în concediu. Acolo, femeia în vârstă de 54 de ani, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, și-a strangulat prietena în timp ce se aflau în mașină.

Ea a dus apoi corpul amicei sale pe un câmp cu instalații eoliene, sperând că nu va fi descoperită. În plus, i-a luat actele și i-a făcut și câteva răni cu un cuțit.

Corpul a fost descoperit de niște muncitori care tranzitau zona pe 18 august. Autoritățile au stabilit că femeia fusese ucisă cu câteva zile mai devreme și că murise ca urmare a strangulării.

După ce s-a descoperit identitatea victimei, s-a ajuns rapid și la criminală. Aceasta a plecat cu mașina prietenei ucise, i-a folosit actele și cardurile de credit.

Criminala a fost descoperită în orășelul Saint-Sever, din sud-vestul Franței. ea a fost arestată și urmează să fie judecată.

În iulie, și o româncă a fost ucisă în Spania, chiar de soțul ei.


CITEȘTE ȘI: 

Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație

Citește mai multe despre Crima, Franța, parc și Spania pe Libertatea.

Comentarii